من که دوماهه نمیدونم سرماخوردم یا این ویروس رو گرفتم
هرکی میدونه بگه چه علائمایی داره؟!
واسه تکتک لحظههایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشهست🌱
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بله اومده ولی اینجا ایرانه تا بیان به خودشون بجنبن کلی ادم پر پر میشن
سه نفر جوان رو با همین علائم سرماخوردگی از دست دادیم
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم
وایی خدالعنت چین کنه با اشغالایی که میخورن نکبتاباز همون ایام باز مرگ جوون و پیر و بچه😭
اره دقیقا فقط میشه گفت مواظب باش
کارت به بیمارستان بکشه امیدی نداشته باش
تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم