2777
2789

این مامان من از صبح تاشب فقط پای گوشیه روزی ۱۰/۲۰ هزار شارژ میزنه فقط با اینو اون حرف میزنه 

بعد داداشم کار داشت خواست ب دوستش زنگ بزنه شارژ نداشت رفت گوشی مامانمو برداشت دید شارژ ندارع عصبی شد منم گوشیمو بهش نمیدم خوشم نمیاد با خطم زنگ بزنه به دوست موستاش

بعد مامانمو داداشم از سر این باهم دعوا کردن مامانم داد زد داداشم عصبی شد داد زد 

بابای معتاد و بیکار و عنمم توی اتاق خواب بود یهو دیدم دارع عربده میزنه فکر میکرد منو داداشم داریم باهم دعوا میکنیم برگشت گفت به ولای علی به خاک پدرم میام میکشم جفتتونو

این اشغال واقعا روانیه من وقتی پنجسالم بود دستامو سوزوند لکنت زبون عجیبببب گرفتم از سر اون . 

کی میشه یروز که خواست بهمون حمله کنه بگیرم شوتش کنم اونور 

کاش بمیره تا زمانی که زندس هم باعث خاریمونه هم عذاب و اذیتمون 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم وقتی انقدر دعوا تو خونه شدیده زنگ بزن از بقیه کمک بگیر

بابا اصلا داداشم داره با ما دعوا می‌کنه یا نمیکنه به تو چه ربطی داره که عربده میزنی؟خواهر و برادرن مادر و فرزندن دارن باهم بحث میکنن 

دیگه آدم با اینا بحث نکنه بره با بقال سرکوچه بحث کنه؟؟؟

برگشته میگه به خاک پدرم قسم . هه تو اگه پدرت واست عزیز بود که الان ۵ ساله ی سر قبر پدرش نرفته 

دو کاربر تو ی اکانت❣️
خدا کمکت کنه عزیزم خیلی سخته سعی کن زیاد سر به سرش نزاری

از سر چیزای بیخود وحشی میشه 

اونسری وسیلش گم شده بود به مامانم میگفت تو برداشتی !!!! درحالی که مامانم اصلا ندیده بود ما اصلا به وسایل اون دست نمیزنیم خودشم میدونه اینو ولی دنبال اینه الکی باهامون دعوا کنه

مامانمو از سر این با چاقو دنبال کرده بود میخواست مامانمو بکشه مامانم از خونه فرار کرده بود

دو کاربر تو ی اکانت❣️