2777
2789
عنوان

پسرداییم عاشق خواهرشوهرم شد شانس گند من😒

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 50 پست
اگه بعدا بفهمن چیپیش خودشون میگن لابد از حسادت نزاشت اینا باهم ازدواج کنن

عزیزم اگر میخوای به عنوان یک آدم حسود بعدا تو فامیل با انگشت نشونت ندن اصلا این کاری که اون کاربر گفت رو انجام نده.

تنها کاری که باید بکنی اینه که به مادر همسرت و خواهر همسرت بگی موضوع رو و شماره‌ی خانواده‌ی همسرت رو بدی به داییت اینا. خودشون اگر بخوان باهم هماهنگی هارو انجام میدن برای آشنایی

تو نه کم کاری کن نه اضافه کاری تو این مسیر.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر میخوای به عنوان یک آدم حسود بعدا تو فامیل با انگشت نشونت ندن اصلا این کاری که اون کاربر گف ...

دقیقا از همینش میترسم ک بعدا من ادم بد بشم یا بگن حسوده یا هرچیز دیگه‌ای

ممنون از راهنماییت عزیزم

بخدا من نمیخوام بهم بزنم فقط میگم کاش اصلا ازهم خوششون نیاد و بهم نخورن

درک می کنم احساست رو الان.

ولی خب متأسفانه یا خوشبختانه کاریه که شده.

دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی.

و از صحبت هات مشخصه آدم بد ذاتی هم نیستی که بخوای الکی دروغ بگی و خودخواهی کنی.

پس فقط شماره هاشون رو رد و بدل کن و آشناشون کن و دیگه اصلا دخالت نکن که بخواد خوب یا بد بودنش پای تو تموم شه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.