2777
2789
عنوان

پسرداییم عاشق خواهرشوهرم شد شانس گند من😒

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 50 پست
ن بخدا اصلا دلم نمیاد بخوام مانعشون بشمولی میگم کاش نشه

ببین بلاخره خانواده شوهرت که ملائکه نیستن، داییت که پرسید صادقانه خوبی و بدی رو بگو. بذار خودشون تصمیم بگیرن. هم حقیقت رو گفتی هم دو بهم زنی نکردی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه حق نداری به نظرم. حالا اتفاقیه که افتاده.

خوب نیست اگر بخوای ازدواج دو نفر رو بهم بزنی اون انرژی منفیش به سمت زندگی خودت بر می گرده.

اون کسانی هم که بهت گفتن حق داری رو درک نمی کنم.

یعنی موافقن با اینکه پشت سر کسی به دروغ بد بگیم چون خودمون اینطوری راحت تریم؟؟ خودخواه بودن خوب نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

به زنداییت بگو دختر خوبی نیس

به دروغ بگه دختر خوبی نیست؟؟ اونوقت این گناه نیست به نظرتون؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

ببین بلاخره خانواده شوهرت که ملائکه نیستن، داییت که پرسید صادقانه خوبی و بدی رو بگو. بذار خودشون تصم ...

حالا میگم شاید پسر داییم بفهمه خواهرشوهرم یه بار نامزد کرده و بهم زده نظرش عوض بشه البته امیدوارم

ن اصلاهم پسر داییم خیلی آقاست هم خواهرشوهرم خوبه یکم مارموز هست ولی درکل دختر خوبیه دلم نمیاد بد جفت ...

هر چی خدا بخواد

حست قابل درک هست

ولی نمیشه زبون بد بذاری چون تو بده میشی

بگو این پیشنهاد رو دادن انتخاب و تصمیم با خودتونه

ن بخدا اصلا دلم نمیاد بخوام مانعشون بشمولی میگم کاش نشه

هیچی نگو فقط یواشی به زنداییت بگو دلم نمیخواد خواهر شوهرم وارد خانوادمون بشه مطمعن باش درک میکنن.بخدا اول دعواهاتون میشه  این مدل فامیلیا خوب نیس

نه حق نداری به نظرم. حالا اتفاقیه که افتاده.خوب نیست اگر بخوای ازدواج دو نفر رو بهم بزنی اون انرژی م ...

بخدا من نمیخوام بهم بزنم فقط میگم کاش اصلا ازهم خوششون نیاد و بهم نخورن