2777
2789
عنوان

اگ مجردی یا سنت کمه نیا لطفا

692 بازدید | 45 پست

(اگ مجردی و سنت کمه نخون عزیزم)

نزدیک ب ی ساله همو میشناسیم و عقد کردیم

خیلی حالم بد میشه بهش فک میکنم

منو شوهرم خیلیی گرمیم

متوجه شدم فیلم پو.رن میبینه البته وقتایی ک من پیشش نیستم

و اخیرا هم بیشتر شده

خودم سالهاس ب این درد دچارم میدونم باید درمان شم و ی جورایی از بچگی مشکل داشتم و البته الان بهتر شده و کمتر

اما تو گوشی اون دیدم انگار اب یخ ریختن روم

و ب روش نیاوردم تو خودم ریختم

چون قبل ازدواجم روابط ازاد داشته حالم خیلی بد میشه تصورش میکنم

میدونم الان خودمم سرزنش میکنین من ی جورایی از بچگی مشکل داشتم وتو سن کم اشنا شدم با این چیزا..در هر صورت هم از خودم بدم میاد 

ن ب خودم حق میدم چیزی بگم بهش و شماتتش کنم

ن فکرم ول میکنه این ک عشق من جز من کسیو ببینه و لذت ببره

چقد زندگی مشترک سخته:) کاش صد سال گذشته دنیا اومده بودیم دور از این همه فساد و خرابی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم به گذشته فکر کردن چیزیو حل نمیکنه اینو از کسی میشنوی که همسر خودشم همینطور بوده

من الان عاشقشم و اگرم اشتباهی کرده میبخشمش و برام مهمه از این به بعدش چطوره

مهم اینه میدونم هیچ دختری مثل من براش نیس

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

عزیزم شما نمیتونی بخاطر اشتباهی که خودت هم انجام میدی شوهرتو سرزنش کنی!

جفتتون اعتیاد دارید بیمارید و نیاز به درمان دارید 

جفتتون دارید به هم خیانت میکنید.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.