2777
2789
عنوان

خواهشا کسایی که مخالف ارتباط دخترو پسر هستن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 52 پست
اولین مورد انتخاب درست اون شخص هست!!! مثلا وقتی میدونی زشته چرا وارد رابطه میشی، وقت خودت رو هدر مید ...

هعی چی بگم 

کتابخونه دیگ از سن من گذشت

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

خب چی هست چیکار کنم

تله رها شدگی یعنی ترس از رها شدن همش میترسی ولت کنن برن، ترس از تنهایی داری و بخاطر همین افکارت همین اتفاق هم میفته، ریشه در اتفاقاتی در گذشته داره باید درمان کنی بری روانشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبر کن مرگ من بخاطر ازدواج تند تند کلا هدر نده زندگیتو

خب الان چیکار کنم 

هدف کاری داشتم ک بهش رسیدم الان باید مناظر باشم تا معلوم نیست کی بگن بیا مشغول شو

بعضی پسرا خیلی نامردن ولی، بخاطر چیزایی ک خودش ازم میخاستو مجبورمم میکرد ک بهش بدم وگرنه میزفت بهو ف ...

خب تقصیر خودته چیکار میخواستی

باید ترست رو رها کنیبه هرچی فکر کنی تثبیتش میکنی

راهکاری هست 

چون از وقتی به خاستگار داشتم اومد ردش کردم شدید خسیس بود ترس برم داشته

میدونی چی الان اکثرا ت رابطه ن خبتوام میگی باید باشمولی بستگی داره توچه سالیمن خودم ۱۸سالمهولی خب یک ...

یعنی میگی الان همه تو رابطن دیگ کسی تو سن من نمیخواد 

خب تقصیر خودته چیکار میخواستی

من ولی خوشم میومد ازش ولی اون نه ، مث برده جنسی شده بودم براش اصنا، بهش گفتم حس عروسک جنسی بهم دست میده گفت هر وقت قول دادی عروسک جنسیم بشی باهات اوکی میشم 💔 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
شرایطتت تقریبا شبیه خودمه و تمام موارد دانشگاه و کارو به خودم رسیدنم منم انجام دادم نتیجه نداش منم ...

خب اگ مثله منی این همه مدت تلاش کردیم نتیجه نداشت حتی به دوست درست درمون نداشتیم چیکار کنیم

تله رها شدگی یعنی ترس از رها شدن همش میترسی ولت کنن برن، ترس از تنهایی داری و بخاطر همین افکارت همین ...

حوصله روانشناس ندارم سعی میکنم درست کنم 

پس کجاها عزیزم میگن مترو نه دانشگاه همه ولن ک اونجاام ما نداشتیم پس کجااره یکم آرومم

ببین سعی کن هرجا که میری واقعا تو چشم باشی مثلا مهمونی ای جایی رفتی بین خانما کمک کنی و اینا

خیلی تو چشم باش هرجا هستی کلا که توجهشون رو تو جلب شه

اخلاق خیلی مهمه سعی کن آروم نباشی هرچند میدونم دست خودت نیس

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️
خب اگ مثله منی این همه مدت تلاش کردیم نتیجه نداشت حتی به دوست درست درمون نداشتیم چیکار کنیم

من تا حالا با کسی دوست نشدم  الان قصد دارم بشم بنظرم آدم برای دوستی زیاده ولی باید یه آدم متشخص و درست درمون باید پیدا کرد که موجه باشه نه از اینا که ریخته تو خیابون یا بازار که دنبال وقت گزرونین و طبق تجربه ای که دیدم با آقایون باید صبوری کرد و خوش اخلاق بود که اون رابطه به نتیجه برسه البته این بر میگرده به رفتار اون آقاهم بعضیا هر چقدرم خوب باشی باهاشون پاچه گیرن اونا رو باید رها کنی

تا کی چقدر واقعاحس بی عرضگی میکنم

نه اخه چرا بی عرضه گی ?
اتفاقا باعث میشه شناختت از آدما زیاد شه 

انرژی منفی هم نفرست به خودت انرژی خوب بده 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️