2777
2789
عنوان

خواهشا کسایی که مخالف ارتباط دخترو پسر هستن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 52 پست
پسر خوب تو مترو و اینجور جاها پیدا نمیشه اخلاقت چطوریه درونگرایی؟

اره پسرای خوب فقط بالاشهرن تو کارخونه منتظر نشستن 

مترو یه وسیله نقلیه هست

چرا باید پسر خوب تو مترو پیدا نشه 

خیلی بی منطقی!! 

یعنی همه ادمایی که با مترو رفت و امد میکنن خوب نیستن؟؟؟ 

والا تو چین و کشورهای پیشرفته طرف میلیاردر هست ده تا ماشبن داره ولی با دوچرخه و مترو رفت و امد میکنه 

بعضی پسرا خیلی نامردن ولی، بخاطر چیزایی ک خودش ازم میخاستو مجبورمم میکرد ک بهش بدم وگرنه میزفت بهو فحش بدجور مبداد،، حتی وقتی می‌خاست بندازه بیاد شهرمون گفت میام برا س،کس گفتمش میشه بیشتر آشنا شیم بم گفت تو ج..ندمی و تمام هیس💔💔💔💔 فک نمی‌کردم جدی بگه .. 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم من ظاهرا خوبم ولی جرا اخهچندسالته تو

من ۱۹

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
از هرچی بترسی سرت میادکارخوبی کردی به درد نخور هارو رد کردی

چ غلطی کنم پس 

خب تااالان میبینم واسه سرگرمیم نداشتم از اینده میترسم چجوری بااین ترس مقابله کنم 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

نمیدونم من ظاهرا خوبم ولی جرا اخهچندسالته تو

ببینمت 

موافق صدشمخودمم ت رابطه بودمالان دیگ دارن میان خواستگاریایشالا ی بخت خوب پیدا شه اجی قشنگم غصه نخوری ...

بنظرت چرا اینجوریم ؟

بنظرت چرا اینجوریم ؟

میدونی چی 

الان اکثرا ت رابطه ن خب

توام میگی باید باشم

ولی بستگی داره توچه سالی

من خودم ۱۸سالمه

ولی خب یکی ۲۵سالگی عاشق میشه

باید طرفتو بشناسی واقعا

نمیدونم چطور بگم بت

اره پسرای خوب فقط بالاشهرن تو کارخونه منتظر نشستن مترو یه وسیله نقلیه هستچرا باید پسر خوب تو مترو پی ...

چقد تند میری چیزی نگفتم که 😂 

چرا اینجوری هستین شماها😐

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

شرایطتت تقریبا شبیه خودمه  و تمام موارد دانشگاه و کارو به خودم رسیدنم منم انجام دادم نتیجه نداش  منم تصمیم گرفتم خودم کسیو پیدا کنم وگرنه نه کسی برام خواستگار میاره نه کسی خواستگاری میکنه نهایت با کسی دوست بشم اگه قسمت باشه ازدواج میکنم اگر نه هم که دیگه قسمت نبوده 

پسر خوب تو مترو و اینجور جاها پیدا نمیشه اخلاقت چطوریه درونگرایی؟

پس کجاها عزیزم 

میگن مترو نه 

دانشگاه همه ولن ک اونجاام ما نداشتیم 

پس کجا

اره یکم آرومم 

تو دانشگاه چجوری دوس میشن ؟؟ 

من حتی دوسته دخترم ندارم اونجا فک کن