2777
2789

من همیشه اینجوری درست می کنم 

اول چند تا تخم مرغ رو می پزم بعدم یکم چیپس یا کالباس با پنیرپیتزا روش میریزم می زارم تو یه ظرف یا نون و پیاز می زنم بر بدن 🤤😋

یا بعضی وقتا هم گوجه یا ربم بهش می زنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین دقت کردم. هروقت با عشق و حوصله غذا درست می‌کنم خوشمزه‌تر وقتایی میشه که بی‌حوصله و فقط برای غذا داشتن آشپزی کردم.

ترکیب ادویه‌ها هم باید بلد باشی. همه با هم سازگار نیستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

منم تعرف نباشه غذاهام خوبه ولی اعتراف میکنم غذای جاریم از من بهتره جوریکه دخترم میگه مامان دلم برای ...

منم اعتراف میکنم دست پخت جاریم خیلی خوب و خوشمزس

با اینکه زیاد ارتباطی نداریم ولی هر وقت دعوتم کنه با کله میرم🤣😍

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

🥲🥲🥲

😍

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

با صبر و حوصلهاشپزی رو به چشم اثر هنری ببین. دوسش داشته باشنه مثل من که حوصله ندارم فقط شعله رو زیاد ...

خیلی دوس،دارم 

ولی یکم عجولانه درس میکنم آره 

🥲🥲🥲🥲
روغن حیوانی و تخم مرغ بزن من ی گوشه دو سه تام خرما میزنم تنگش هم نزن بذار رو شعله کم بپزه نمک و فلفل ...

تخم مرغ بعد با خرما ترکیب میکنی؟ تخم جرغ شسرین میشه ؟ با نون میخورید؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
هم نمیزنم اصلا فقط سرخ میکنم بعد از خوردن تخم مرغ میزنم به بدن

وای بابای من خیلی جدی تخم مرع با خرما رو همزده درست می کنه می خوره و غذای مورد علاقشه میگه از تو جبهه یاد گرفتم ولی من ریختشم نمی تونم ببینم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
تدکیب ادویه از کجا یاد بگیرگ

تجربه. مثل آزمایش علمی می‌مونه.

مثلا من الان یه چیز خیلی مهمی که می‌دونم اینه که آویشن و دارچین خیلی با غذاهای گوشتی سازگار هستن ولی با هم سازگار نیستن. باید یکیشون رو تو غذا بریزی. من برای ماکارونی و خورشت آویشن میریزم برای مخلوط‌پلو دارچین.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وای بابای من خیلی جدی تخم مرع با خرما رو همزده درست می کنه می خوره و غذای مورد علاقشه میگه از تو جبه ...

من خرما یکم تفت میدم بخورم گاهی 

ولی با تخم ن 

🥲🥲🥲🥲