2777
2789

حداقل شما یه امیدی دارید میرید دکتر

من که این امیدم ندارم😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا...چقد اذیتی.‌‌‌...چقد هزینه ....خوشبحال اونایی که تا اراده کنن تمومه

به خدا... منم همیشه در به در دکترام

بعد میشینی پیش بعضی ها، میگه ما قصد جدی نداشتیم 

یکبار جلوگیری سفت و سخت نداشتیم، گرفت

نه میدونن تخمک گذاری چیه، نه کیت میزارن

نه هر ماه، بی بی چک منفی به دست... تو حموم گریه میکنن 😥

امیدوارم ب حق امام حسین دامن تمام منتظرا سبز بشه 💚

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

اره منم خیلی سخت و با درگیری باردارمیشدم هر دوبارم ک باردارشدم دکترام از کوتاهیایی ک میکردن توی ۴ماهگی جنین از دس میرفت. و انقدر ک اخلاقای دکترا و بی وجدانیشون رو میدیدم کلا بیخیال بچه شدم.

واقعا...چقد اذیتی.‌‌‌...چقد هزینه ....خوشبحال اونایی که تا اراده کنن تمومه

واقعا سخته

این ماه حدود 60 آمپول خوردم... کلی شیاف و دارو و سونو

تموم موهای سرم داره میریزه

اما آی وی اف منفی شد