2777
2789

توروخدا بگین چرا اینطوری شدم من چند ماهه اقدامم ولی یک هفته مونده به موعدم پریود شدم این ماه کلی علایم داشتم مثل دردناک شدن سینه ها نفخ شکم سرگیجه حالت تهوع.. چرا پریود شدم 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

هر حالت تهوعی که نشونه بارداری نیست، شاید خدایی نکرده از این ویروس جدید گرفتی 

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطوری بودم حتی دو هفته حالت تهوع و سرگیجه داشتم ولی باردار نبودم و دوباره رفتم دکتر کلی آمپول ...

آخه یه هفته مونده من پریودام منظم و دقیقن

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰
هر حالت تهوعی که نشونه بارداری نیست، شاید خدایی نکرده از این ویروس جدید گرفتی

آخه درد سینه که خیلی داشتم این ماه سینه هام سنگین و دردناک شدن این حالت همیشه قبل از موعد پریودم هست ولی این ماه یک هفته بعد از نزدیکی پیدا کردم

من بدون علایم باردار بودم ربطی نداره

آخه من پریودام منظم هستند یه هفته مونده به موعدم مثل بقیه پریودام بو نداره 

آخه درد سینه که خیلی داشتم این ماه سینه هام سنگین و دردناک شدن این حالت همیشه قبل از موعد پریودم هست ...

اشکال نداره، ان شاالله ماه های بعد باز اقدام کن

یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی   👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت