2777
2789

بچها بخدا از شدت عصبانیت مغزم داره میترکه 

دلم‌میخواد قیافه مذخرشو نبینم خبر مرگش 

امروز بعد ۲ هفته داره از سر کار میاد مرخصی ازش متنفرم 

کلا ۲ تومن تو کارتمون بود این روانی رفت وام از دیجی کالا خرید ۱۰ تومن باهاش خرید زد و ۲ تومن رو برای قسط اولی پرداخت کرد 

من بخدا ۲ هفتس بی پولم هزارتومنم برا من نذاشت همشو خرج کرد بهش گفته بودم این چیزارو نخر بهش گفته بودم هزاربار که خبر مرگت دستگاه جوش ب چه کارته نخر عوضی نفهم 

حالا امروز خریداش قبل از خودش رسید خودشم تو راهه کثافت 

دستگاه جوش خریده دریل برقی خریده (یکی داصت یکی دیگه خریده)و هزارتا چیز بی استفاده دیگه مثل همین ابزارا بخدا که یکیش به کارمون نمیاد 

اصلا شغلش ربطی به این چیزا نداره خبر مرگش 

میخره الکی میوفته به جون خونه و وسایل خونه 

بخدا دارم از حرص میمیرم 

چیکار کنم 

دلم میخواد دیگه قیافه مذخرشو نبینم 

هزاربار گفته بودم دستگاه جوش نخری هزااااااااااااربار 

بخدا هیچ نیازی نمیتونه بهش داشته باشه هیچ نیازی الکی میخواد بیوفته به جون خونه خبر مرگش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کارش‌ واقعا بیجاعه و منطق نداره حق داری

ولی یکم آروم تر تو هر ۴ کلمت ۳ تاش فحشه و آروزی مرگه

جالب نیست واقعا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

وای همسر منم شغلش هیچ‌ربطی به اینا نداره...وام ازدواجمون بعده یکسال دادن هفته قبل ۸۰ میلیون داده دستگاه تراش و سمباده و جوش واقعا داشتم روانی میشدم ‌...خیلی به پولش احتیاج داشتیم و اون وسایل هییییییچ به کارمون نمیاد

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
چقدر نفرین ش کردی چون برای خودش خریده نمیشه بجای نفرین به یک راه حلی که هر دو راضی باشید برسید هم او ...

آره تا وقتیکه به فکر منم باشه 

اونروز میخواستم برم سرکار پول آژانس نداشتم 

باورتون نمیشه وقتی مقگم هزارتومن‌نذاشت