2777
2789
عزیزمم آروم باشهرچی هم خریده ارزش این همه حرص رو‌نداره🤦🏽♥

چرا ارزش نداره 

وقتی یساله بهش میگم اینو نخریا 

چون هرجا میرفتیم قیپتش میکرد هزاربار دیدم داره نگاش میکنه تو دیجی کالا 

هزار بار گفتم نخریش یوقت 

وای خاک بر سرم که ذره ای برام ارزش قائل نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه ماهه سرکار میرم وقتی حقوقمو دادن بهش گفتم میخوام حداقل حقوق منو پس انداز کنیم گفت باشه سریع رفتم ...

کار خوبی کردی 

ولی برای خرج خودت هم کنار بذار 

که محتاج اون نباشی 

و آرامش روح و روان ت به هم بریزی

بسته هاشو همشو پلمپ کردم ذاشتم جلو در که فک کنه بازشون نکردمولق واقعا نمیتونم اخممو اعصابمو نشون ندم ...

مبدونم 

ولی یک لحظه بشین باخودت ی دو دوتا بکن ببین لیوان آبی ک ریخته را میشه جمع کرد نه 

پس اینم کاریه ک شده ،

ارزش اینا داره اعصاب خودتو خورد کنی 

پس ببخشش ن بخاطر اینکه اون لایق بخششه ن

بخاطر اینکه تو سزاوار آرامشی 

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
ولش کن فقط این ویژگی بدشه یا همه اخلاقاش بده اذیتت میکنه توام اذبتش کن

از هرچیزی بدترینشو داره 

شکاک 

وسواس 

دروغگو 

بی فکر 

دو ساله تقریبا ازدواج کردیم بدترین روزای زندگیم این ۲ سال بوده 

خاک بر سرم با ازدواجم و انتخابم 

مبدونم ولی یک لحظه بشین باخودت ی دو دوتا بکن ببین لیوان آبی ک ریخته را میشه جمع کرد نه پس اینم کاریه ...

وای کاش آروم بشم 

بخدا دلم میخواد قرص ضد استرس و آرامش بخش بخورم

اینقد که این بی همه چیز عصبیم میکنه 

وای کاش آروم بشم بخدا دلم میخواد قرص ضد استرس و آرامش بخش بخورماینقد که این بی همه چیز عصبیم میکنه

اوقات تو تلخ بشه ،و قهر پیش بیاد دست اون برا کارایی ک میخواد بکنه بازتر میشه 

زندگیت میشه لج و لجبازی و همش تلخی 

پاشو ی دوش بگیر ،یک موزیک شاد بذار 

گور بابای مال دنیا،کی میدونه فردا چی براش پیش میاد ک بخواد برااین،مسائل اینجوری حرص بخوره

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
کار خوبی کردی ولی برای خرج خودت هم کنار بذار که محتاج اون نباشی و آرامش روح و روان ت به هم بریزی

همه طلاهامو فروختم بخاطرش که ماشین بخره احمق 

حالا باید هرماه کل حقوقمو بدم و جایگزینشون کنم چون به هیچکس نگفتم که اینکارو کردم 

۳ تومن از حقوقم برداشتم ولی خرج شد 

یه ماه بود 

این لعنت شده هم خودش گفته بود اینکارو کن 

بهش گفته بودم پولو خرج نکن پول ندارم اصلا صبح بیدار شدم دیدم ۷۰۰ تومنش فقط مونده 

عصر نگاه کردم که فقط ۷۰ تومنش مونده 

حالا نمیدونم امروز چجوری و از کی پول گرفته داره میاد خودشم هزارتومن پول نداشت برای کرایه

اوقات تو تلخ بشه ،و قهر پیش بیاد دست اون برا کارایی ک میخواد بکنه بازتر میشه زندگیت میشه لج و لجبازی ...

کاش بمیره که نبینمش دیگه 

سر اینکه بهش گفتم من پول ندارم پولارو چیکار کردی گوشیو قط کرد ۴ روز یه زنگ نزد تا امروز خودم زنگش زدم گفتم اومدی یا نه 

که واقعا کاش نمیزدم 

نمیدونی چه بلاهایی که سرم نیاورده 

و چه چیزایی که ازش ندیدم 

دیوانم کرده 

کاشکی همیشه سرکار باشه 

کاشکی هیچوقت نیاد خونه 

دعواهام یدونش نتیجه ندارن 

که بگم الان دعوا کنم این یذره میفهمه 

خودمم میدونم دعوا با این بشر چقد بیهودس 

بخاطر همین تاپیک زدم 

تنها کاری که تونستم انجام بدم این بود وسیله هارو دست بسته بذارم جلو در تا خودش بیاد ببرشون 

چجوری جدی باهاش رفنار کنم ۴ روز پیش فهمیدم بهش گفتم میدونی من هزارتومن ندارم گفت حقوقم میاد گفتم اگ ...

ولی حتما برای خودت همیشه پس انداز داشته باش اینی ک من میبینم یهو یک ماه تموم بهت پول نمیده