2777
2789
عنوان

دخترم خیلی می ترسه کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا تو خونه تنها بودنی اینطوری میشه سرگرم شدنی بهتره

من ۷سالم بود از بلوار رد میشیدیم ی خانواده از بززگاه رد شدن ۳تادماشین زدن ۵نفر رو زیر کردن دیگه ما از بزرگراراه وسط بزرگراه جای بوته ها نشستیم ۲ساعت گریه میکردیم از صانحه ک دیده بودم بعد دکتر گفت ذعن بچهدها میره. ی مدت ۳۰تا فیلم سینمایی رو فلش بریز شاد باشه ببینه دیگه یادش میره

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

چقدر روحیش حساسه

اتفاقا اینکه میگن انیمیشن خنده دار بزار نمیدونم از این کارا کن که یادش بره بازم یادش میمونه چون دخترتون تا زمانی که دوباره تو موقعیتی که ترسیده بود قرار نگیره و متوجه نشه که ترسش الکی بوده خوب نمیشه یسری چیزا ریشه ایه باید کامل درمان شه

فیلمای خنده دار یا محیط شاد فقط برای زمانی حالشو خوب میکنه که تو اون محیط باشه وقتی تنها شه دوباره این حس میاد سراغش

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

[QUOTE=367575849]بغلش کنید، شبا موقع خواب پیشش باشید [/QUOTهرشب کنارشم تا خوابش ببره ..می گه برام قر ...

آیت الکرسی خیلی خوبه براش چهارقل هم بخون

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی