2777
2789
عنوان

دخترم خیلی می ترسه کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شب برو پیشش بخواب 

سعی کن تنهاش نزاری

بهش بگو بازی بوده مامان من همیشه مواظبتم دخترکم بوس و بغلش کن بگو باباش هم حس امنیت بهش بده

سعی کن از چیزای که میترسه نشونش ندی، واسش کارتون بزار خودت باهاش بازی کن بده نقاشی بکشه ببرش پارک... تا سرگرم بشه

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

حتما ببرش روانشناس یا مشاور .

ولی تا اون موقع خودش براش از آرامش و امنیت خونه حرف بزن. 

یا اگه از تاریکی میترسه حتما شب ب اش یه چراغ روشن بذار

اگه از کمد و اینجور جاها میترسه حتما براشون قفل بذار و ببند که خیالش راحت بشه

حتما شبا براش ون یکاد بخونید وقت خواب بهش فوت کنید .اسپند دود کنید توی خونه مخصوصا دم غروب.ندارید تن ...

اکثر اوقات دود می کنم ،گاهی یادم می ره ،خونمون انرژی منفی داره خودم حس می کنم ولی نمی ترسم

اکثر اوقات دود می کنم ،گاهی یادم می ره ،خونمون انرژی منفی داره خودم حس می کنم ولی نمی ترسم

مریم گلی با اسپند قاطی کنید دود کنید خیلی خوبه .

سعی کنید روزی ی صفحه قرآن دم صبح بخونید توی خونه حتی شد به فارسی .

خیلی خوبه و جواب مید

خواهر زاده منم کوچک بود از جن و روح میترسید اینو براش خوندم و چون با باور قلبی شبا میخوند دیگه نمیترسید

اینو بهش بگو

از رسول خدا صلي الله عليه و آله نقل شده است كه فرمودند: «هر كس كه قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را هنگام خواب سه مرتبه بخواند، خداوند پنجاه هزار ملك را بر او موكّل مي‏نمايد تا در آن شب حراستش كنند».(الكافي، ج 2، ص 620)

حرز امام‌جواد از جای معتبر به نام خودش تهیه کنین

آیه ۱۴سوزه کهف رو با وضو بگروی کاغذ بنویسین به بازوش ببندین 

سوره فلق و ناس رو زیاد براش بخونین  و بنویسین همراش باشه خوب 

آیت الکرسی

تو شرایط ترسناک قرارش ندین فیلم ترسناک قبرستون و.‌‌..

روزا اسپندبا سیخ خشک  با کندر  تو خونه دود کنین 

گلاب پاشی کنین فضا ی خونه رو