2777
2789

نمیدونم چرا من انگار قدرت اینکه از خودم دفاع کنمو ندارم فقط تو خودم میریزم و ...😭

شما بگین چی شنیدین و چی گفتین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی چهار ماهه بودم بابام رو از دست دادم بزرگ که بودم مامانم خدارحمتش کنه گفت از بس بد قدم بودی😥

عزیزم 😞 جوابی هم دادی ؟ 

من یه نفر خیلی ظاهرم رو مسخره میکرد الان چندساله میگذره و هنوز ناراحتیش تو دلمه 

عزیزم 😞 جوابی هم دادی ؟ من یه نفر خیلی ظاهرم رو مسخره میکرد الان چندساله میگذره و هنوز ناراحتیش تو ...

نه فقط گریه ولی هنوز یادمه هر وقت یادم میفته خیلی ناراحت میشم 

اینکه ی پسره بخاطر احمق بازی ها و .. خودم ک مقصر خودم بود مدام ج،نده صدام میکرد 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
چه بیشعور بوده منم یه بار یکی اینو بهم گفت و ...

می‌دونی من دوسش داشتم ب خاطر همون تن ب هر خاسته جنسیش دادم،،، همه جوره، اون برا همون چیزایی ک خودش خاس ازم بهم مدامممممم اینو نیگفت، دوسم نداشت، حتی پاک کرد چندبار، ولی من بدجور میخاستمش، ... ولی دیگه آخری گف هماهنگ میکنم بیام برا س،کس شهر مون میخاس بیاد خب بهش گفت میشه بیشتر آشنا شیم گف تو ج.ندمی و تمام هیس، من تا قبلش فک میکردم همش از رو شوخی می‌گفت ولی بهش گفتم الان داری جدی میگی گفت اره نیستی 💔💔💔💔💔

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔