2777
2789
عنوان

تاپیکی که باهاش با نی نی سایت اشنا شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال ۹۶ بود با یه اقای بشدت خودشیفته نامزد بودم اما توانایی جدا شدن نداشتم از بس اعتماد بنفسم از دست رفته بود

دقیقا شب تولدم یه بلای بد سرم اورد من اومدم تو گوگل مطلب بخونم ببینم این کاراش نشونه چیه که سایت اومد بالا و من اومدم داخلش و عضو شدم و..... یه تاپیک زدم و همه راهنماییم کردن هنوز یادمه یه کاربری نمیدونم بنام یاس کبود یا رز کبود بود که کلی دلداریم داد و گفت نامزدت بیماره و.... من بالاخره تونستم تموم کنم

من خواهر ندارم و اون لحظه تو اوج تنهایی و درماندگی و بی کسی و تو یه شهر غریب وقتی اومدم تو سایت حس میکردم تو یه حیاط با صفا نشستم وسط یه عالمه خانوم و دارن دلداریم میدن و خواهرانه و دلسوزانه کمکم میکنن قوی باشم🥰

یادم نیست ......ولی تو مریضی مادرم بود  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
من خواهر ندارم و اون لحظه تو اوج تنهایی و درماندگی و بی کسی و تو یه شهر غریب وقتی اومدم تو سایت حس م ...

واااای مثل من.

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....