2777
2789
عنوان

بچم از دیشب تبش پایین نمیاد😭چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 57 پست

رو پاها و پیشونیش دستمال نم دار سرد بزار

مایعات زیاد بخوره که ادرار کنه ولی یه جوری بهش نده افت فشار کنه

اگه نیومد ببرش دکتر دوباره

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
دکتر گفت ۵ سی سی بده گفت یه بار پروفن بدهیه بار هم نصف قرص استامینوفن ۵۰۰

یعنی هر ۴ساعت ی بار نصف قرص ۵۰۰ بدی ۴ساعت بعدش بروفن ۵ سیسی؟

یا ساعتش فرق میکنه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تب تنها داره پاشویه بده ولی اگر لرزم داره هرگززززز پاشویه نده خدایی نکرده تشنج میکنه اگه با پروفن پایین نمیاد ببر سرم بزنه سریع خوب میشه

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

پسر من چند وقت پیش این طور شده بود. همش بالا می‌آورد ولی من نمیدونستم که شکمش کار نمیکنه

تا بردم دکتر(سنتی) گفت رودل کرده

شربت آلولاکس براش نوشت یکبار که شکمش کار کرد دیگه حالش خوب شد

سلام من پسرم مریض شده بود تب شدید داشت دکتر گفت شیاف ۳۲۵ بزرگسال فقط سایز کوچیک بخر بذارو پیاز رو حل ...

اتفاقا دارم شیاف 

گداشتم مرحله اخر چون خیلی بدقلقی میکنه دلم نمیاد🥺

ولی پیاز رو امتحان میکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یعنی هر ۴ساعت ی بار نصف قرص ۵۰۰ بدی ۴ساعت بعدش بروفن ۵ سیسی؟یا ساعتش فرق میکنه

اره عزیزم هر ۴ساعت یکی درمیون گفت بدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگه تب تنها داره پاشویه بده ولی اگر لرزم داره هرگززززز پاشویه نده خدایی نکرده تشنج میکنه اگه با پروف ...

اره لرز داره

یه بار فقط پاشویه کردم دیگه بیشتر ترسیدم