2777
2789
عنوان

بچم از دیشب تبش پایین نمیاد😭چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 57 پست

🔺در این ایام شاهد هستیم که مراجعات مردمی به درمانگاه ها زیاد شده است و دلیل اصلی آن شرایط تب و لرز در بزرگسالان و تب و حالت تهوع در خردسالان است که غالباً یک روزه رفع می شود و درمانهای ساده ای دارد که از جمله قی کردن از واکنشهای درمانی طبیعی بدن است

✅برای پیشگیری از این نوع جدید سرماخوردگی، استفاده از نمک طبیعی دریا قبل و بعد از هر وعده غذایی، قرقره آب نمک و داروی امام کاظم علیه السلام پیشنهاد می‌گردد

💢 برای درمان دو روزه این سرماخوردگی، روش های ساده ای پیشنهاد می‌شود

1⃣ بوکشیدن پیاز

یک پیاز را پنج تیکه کرده و به مدت ده دقیقه بو بکشید

2⃣ سرم طبیعی میل بفرمایید

یک لیوان آب+ دو قاشق عسل+یک قاشق مرباخوری نمک طبیعی+ شش قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی

3⃣ فالوده سیب

یک عدد سیب را پوست کرده سپس رنده نمایید، بعد چهار قاشق غذاخوری گلاب اضافه نمایید و بعد با کمی نمک طبیعی و نعنا خشک ترکیب کرده و میل نمایید. یا اینکه مقدار زیادی آب سیب که هسته آن را جدا نکردید میل کنید، در فالوده سیب هم هسته ها را جدا نکنید. نیاز نیست هسته را بجوید، کافی است قورت دهید. هسته سیب ضدسم هست

4⃣ قرار دادن حناءبا سرکه یا آب پیاز یا سیب زمینی در کف پا برای کاهش تب👌👌

یک پیاز یا سیب زمینی را پوست کرده و حلقه حلقه نمایید سپس داخل جوراب قرار دهید، سپس پا را داخل این جوراب نمایید بطوری کف پا روی حلقه های سیب زمینی یا پیاز پوست شده قرار گیرد، نزدیک به یک ساعت اجازه دهید پاها در جوراب باشد

5⃣ اصلاح تغذیه

در این ایام از سوپ به عنوان وعده غذایی استفاده نمایید و از شلغم پخته شده و لیمو شیرین در کنار وعده های غذایی سبک میل شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر گفت علت تبش چیه؟معمولا برای پایین اومدن دمای بدن پاشویه میکنن

گفت آنفولانزا هست 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
🔺در این ایام شاهد هستیم که مراجعات مردمی به درمانگاه ها زیاد شده است و دلیل اصلی آن شرایط تب و لرز ...

الان امتحان میکنم دوس داره شربت ابلیمو عسل

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دعا رو دارید؟

بزنید گوگل دعای نور همون سایت اول میاره

میشود یک خنده میهمانم کنی🥲😍؟یک دعا از عمق جانت میهمانم کنی✨️🌻🌱.                                                        دوست خوبم هر وقت که دلگیر بودی منو تگ کن حداقل کاری که میتونم برات کنم این هست که کمی باهات صحبت میکنم یه نور کوچولوی امید تقدیمت و یه دعای سبز بدرقه روح و ریحانت میکنم🤍.                                                     امروز که باشه ۲۸تیر با کلی امید به خدا و اهل بیت(ع)این کاربری افتتاح کردم،به امید رسیدن به آرزوهای شیرین من وشما...🫀🌿                                                                     آنیل:به خاطر آورده شده،نامی🕊🌟

معمولا تا سه روز تب دارن .فقط با آب ولرم تند تند پاشویه کن تبش پایین بیاد داروهاشم بده.وقتی لرز کرد دیگه پاشویه نکن ی ربع بعد ادامه بده.مایعات زیاد بده بخوره مخصوصا آب سیب .انشالله خوب میشه

ششمین کاربری 😒

اگه تب پایین نیاد باید بستری کنن فک کنم. به نظرم اصرار کن بستری باشع که زیر نظر دکتر باشه خدایی نکرد ...

جای ک بستری میکنن پر بیمارای کرونایی هست

پسر ابجیم بستری شد سه روز

بغدش ویروس اسهال استفراغ گرفت

دکترت گفت بود اینم سوغاتی بیمارستان

بتترت تو خونه درمان کنید