2777
2789
اصفهان مرکز کشور باید باشه دیگه

خیر عزیزم 

اصفهان از نظر تراکم و پر جمعیتی و بافت شکننده و فرونشست های سال های اخیر توانایی پایتخت بودن رو نداره 

کم آبی هم موضوع اصل انتقال پایتخت هست 

اصفهان فرقی با تهران ندارد

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

اگ ببرن که خوب میشه مردم اونجام یکم شهرشون و روستاهاشون آباد میشه

موافقم 

باعث پیشرفت جنوب میشه 

کسی حمله ور به شمال نمیشه

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونجا ک عمراامنیت مهمه برای پایتخت هیچ وقت نزدیک مرز انتخاب نمیشه

دقیقا

اگه قرار باشه پایتحت عوض شه یه شهر تو مرکز ایران میشه نه یه شهر مرزی اونم تو پرحاشیه ترین و ناامن ترین مرز ایران

اتفاقا نظر خیلی ها هم همینه . گفتن چون مرزی هست ، امنیت نداره و خطرناکه .

ولی فعلا گزینه ی دولت این بوده . که بعیده تصویب بشه .

ولی در کل گفتن باید یک شهر ساحلی انتخاب بشه .

حالا باید دید چی قراره پیش بیاد 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

عزیزم این چه دلیلیه واقعا میاری؟ 

الان خیلی از کشورها پایتخت هاشون نزدیک مرزه 

دلیل نمیشه😐

دوران جنگ های صلیبی تموم شده 

از ملزومات انتقال، فراهم کردن امنیته حتما میدونن چیکار کنن

عزیزم این چه دلیلیه واقعا میاری؟ الان خیلی از کشورها پایتخت هاشون نزدیک مرزه دلیل نمیشه😐دوران جنگ ه ...

کدوم کشورها ؟!!

چند تا پایتخت مرزی نام ببر 

عزیزم مهمترین مقر ها تو پایتخت هر کشور هست از آدمهای مهم تا سازمان هیچ وقت نزدیک مرز قرار نمیدن از خودم نگفتم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتفاقا نظر خیلی ها هم همینه . گفتن چون مرزی هست ، امنیت نداره و خطرناکه .ولی فعلا گزینه ی دولت این ب ...

مگه پایتخت کشور های دیگه که کوچه تر ایران لب مرزی نیشتن

مگه پایتخت کشور های دیگه که کوچه تر ایران لب مرزی نیشتن

واقعا نمی‌دونم عزیزم .

این چیزی هست که من خوندم راجع تحلیل این قضیه .

و اینکه فکر نکنم واقعا پایتخت کشوری ، شهر مرزی باشه 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
کدوم کشورها ؟!!چند تا پایتخت مرزی نام ببر عزیزم مهمترین مقر ها تو پایتخت هر کشور هست از آدمهای مهم ت ...

خب ندن 

اصلا میتونن از تهران تکون بخورن؟ 

پولشون از کجا میارن اقایون؟ 

بهتره سر قضیه ای که نمیشه بحث نکنیم

کدوم کشورها ؟!!چند تا پایتخت مرزی نام ببر عزیزم مهمترین مقر ها تو پایتخت هر کشور هست از آدمهای مهم ت ...

پایتخت ترکمنستان رو ملاحضه کنید. 

پایتخت یونان 

پایتخت ایتالیا 

بازم بگم؟