2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

19 بازدید | 4 پست

بچه ها خواب دیدم یه جفت کفش پام سوراخ بود میرفتم خونه خالم انقد خجالت میکشیدم کفشام بوت مشکی بود درش اوردم خواستم برگردم کفشامو دیدم ک سوراخ نبود پوشیدمش باش کسی میدون تعبیرش چیه

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کفش سوراخ مشکلات هست شما مشکلی تو زندگیتون پدید میاد که نمیخواید خالتون خبردار بشه اما بعدا مشکل حل ...

دیشب خواب دیدم یکی از اقوام دور مادرم(یه پسر جوان بود) که چند سال پیش خودکشی کرد توی خواب میخواست اذیتم کنه و من با تلفن زنگ زدم به یکی که نجاتم بده

توی خوابم انگار این ادم نمرده بود و برادر کوچیک ترش مرده بود

وقتی اومدن نجاتم بدن گفتم کاریش نداشته باشین گناه داره داداشش مرده

و خواب دیدم یکی دیگه از اقوام خودم که سالها زندانی بودن و اعدام شدن و من فقط عکسشو دیدم و خودشو ندیدم ولی وقتی فوت کرد خیلی براش ناراحتی کردم
توی خوابم زنده بود رفتیم زندان بهش سر زدیم و وسایلش رو دستم میگرفتم و خیلی دلم میسوخت

انگار یکیشونو بهم داد😭

همیشه برای این شخص فاتحه میخونم و دعا میخونم

کسی نمیدونه تعبیرش چیه؟

صورتشون معلوم نبود ولی میدونستم اونا هستن

میترسم میگم نکنه مرگم نزدیک باشه😂😭

دیشب خواب دیدم یکی از اقوام دور مادرم(یه پسر جوان بود) که چند سال پیش خودکشی کرد توی خواب میخواست اذ ...

تو زندگیتون شما با مشکلات و موانعی برخورد میکنین که در آخر به خیر و خوشی تموم میشه ان شاءالله در مورد دومی هم شما پیشرفتی در زندگی خواهید داشت که مثبت هست دیگه کسی اینجا برای من خواب نفرسته من تعبیر نمیکنم