2777
2789
عنوان

دانشجو علوم پزشکی•پرستاری•پزشکی•کنکوری•و•••

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 47 پست
حالا میشه توهم به من انگیزه بدیمنم یازده تجربیم

اره چرا که نه🥹

من انگیزه رو که نمیدونم درست با بدم یانه😂

چون خودم ندارم

ولی تجربمو در اختیارت میذارم...

مث من دنبال این نباش که از کی بخونم چی قبول میشم

اینو بدون تو از تابستونم بخونی میتونی پزشکی قبول شی

از الان بخونیم میتونی بهترین دانشگاه ها قبول شی

به خودت سختی نده...میدونم قراره روز هایی بیاد که حالت بد باشه،انگیزت ته کشیده باشه...ولی بدون همیشه امیدی هست

تو با درس خوندنت میتونی خیلی آیندتو تغییر بدی

با دوستاییم که هدفشون کنکور و پزشکی و...نیست سعی کن ارتباطت رو کمتر کنی (چون من دوازدهمم بخاطر همینا نابود شد)

نهاییتاتم جدی بگیر،طوری نهایی امسالو خوب بده که سال دیگه دنبال ترمیم نباشی

موفق باشی🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دندون میخونم عزیزدلم خیلی از شاگردام تازع شروع کردن و پرقدرت دارن میخونن تلاشتو بکن حداقل تهش شرم ...

عه چقد عالی،موفق باشید

یاد خودم افتادم:)

تابستون که شروع کردم هدفم دندون بود،ولی اینقدر کم کاری کردم که به پیراهام راضی شدم🥲💔

من دانشجو علوم‌پزشکیم‌ .بزار اینجوری بهت بگم که قبلا جای دیگه دانشجو بودم .صبح تا عصر کلاس بود و شبم تا دیروقت سرکار .سرجمع روزی سه ساعت مفید می‌خوندم و تست میزدم فقط .ولی مداوم و نه تست الکی .غالبا کنکوری و آزمونها که میدونستم تکراری آنچنان ندارن مثل کتاب کارا چون وقتشو نداشتم فقط میخواستم از هر مبحث تیپای مختلف حل کنم .برام تنوع تست مهم تر از خوندن اولیه بود .میدونی تجربه بهم ثابت کرده نود درصد مطالبو توی استان یاد میگیری .برای همین جزوه هام غالبا خلاصه میکردم البته قبلش برای درک بهتر یه چند ساعتی روی یه فضل خاص کار میکردم و همون تست آموزشیا و خلاصه کردن .بعدش همشششش تست .

خلاصه که کارمو راه انداخت درصد زیر پنجاه نداشتم سال قبل 🙂

خودت انگیزه خودت باش دوست من . من هرشب خدا برای خودم تو دفترم می‌نوشتم من اینارو می‌خوام وراهشم اینه .

حتی گاهی از فرط خستگی و فشار تن و بدنم زخم میشد 

ولی تنها چیزی که یادم میومد این بود که راه رسیدن به آرزوهات همینه به درک که زخم شده .تو فعلا انجام بده برنامتو بعدا خواستی گریه کن  .و واقعا همین میشد😅 تموم میشد میگفتم آزادی گریه کن بالش میذاشتم زار میزدم تا خوابم‌میبرد😂

صبح که بیدار شدی به خودت یادآوری کن اگر قرار نبود برسی خدا ارزوشم بهت نمی‌داد پس تو میتونی برسی شک نکن فقط باید حسابی زحمت بکشی . 

درها باز میشن برای اونایی که برای کوبیدن حسابی شجاع بودن

مطمینم موفق میشی دوستم❤️

من دانشجو علوم‌پزشکیم‌ .بزار اینجوری بهت بگم که قبلا جای دیگه دانشجو بودم .صبح تا عصر کلاس بود و شبم ...

خیلی خیلی ممنونم بابت زمانی که برای تایپ مطلب به این مفیدی گذاشتید❤️

خیلی روحیمو عوض کرد🌱

ممنونم ازتون حتما حتما امتحانش میکنم❤️

من مشکلم اینه تا الان روزامو هدر دادم و همش خودمو سرزمش میکنم

من امکنات و همچنین وقت خیلی خوبی دارم

یه واحد خونه کامل مخصوص به خودم دارم که بتونم راحت درسو بخونم

ولی متاسفانه تا الان خیلی سرکش و بازیگوش بودم و ناشکری میکردم

با حرفایی که از نی نی سایتیا شنیدم انگیزه گرفتم😍❤️

ممنونم از شما🤍

من پیراپزشکی میخونم.من از دهم میخوندم ولی خب یه چیزایی باعث حواس پرتیم شد و یه دوره ی کوتاهه نمره هام افت کردن، مثلا اینستا نصب کردم زیاد هم استفاده نمیکردم شاید روزی یه ساعت ولی همون ذهنم رو آشفته میکرد تمرکزم رو میگرفت.کنکوری که شدم گوشی رو کلااا گذاشتم کنار درطول روز شاید پنج دقیقه چک میکردم😁(البته اینکه دوست و رفیق نداشتم تا چت کنم و .... هم بی تاثیر نبود)  ازمون ها رو شنبه ها تحلیل میکردم که خیلی باعث زیاد شدن ترازام شد .کنکور های سال های قبل (داخل و خارج) رو چندیننن دور کار کردم  

و در اخر اگه صدت رو بزاری با پایه متوسط ،تا کنکور هنوز وقت خوبی مونده میرسی(ولی حتی یک درصد هم به نشدن و پشت کنکور موندن فکر نکن چون باعث میشه اهمال کاری کنی)

موفق باشی🌸🌸

در مسیر....🌱

من پیراپزشکی میخونم.من از دهم میخوندم ولی خب یه چیزایی باعث حواس پرتیم شد و یه دوره ی کوتاهه نمره ها ...

خیلی حرفاتون بهم کمک کرد🥹❤️منم ازمون تحلیل میکنم

از الانمتصمیم گرفتم مث شما و بقیه دوستانی که راهنمایی کردن بخونم🌱

امیدوارم که خدا بخواد و بتونم🥲❤️

من ارزون پیرا پزشکیه🤍

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید🤍