2777
2789
عنوان

بنظرتون به این بچه شناسنامه میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختره قاچاق اومده؟؟ احتمال داره بیرونش کنن؟؟

اینجا به دنیا اومده 

نمی‌دونم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ولی خدایی کدوم ادمه هولی میره دختره افغانیه بی مدرک و صیغه شرعی میکنه و زود حاملش میکنه؟؟؟؟،طرف خیلی ...

🥴🫢اتفاقا چند هزار زوج این مدلی هستن که منتظرن عقد شون ثبت بشه خب این چند سال اخیر ازدواج دو کشور خیلی زیاد شده همه داغونن؟

مثلا ایرانی با کره ای یا چینی اینم خب افغانی است دیگه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
میگن مدرک داره ولی کامل نیست که عقد شونو ثبت کنن

خب اشکال نداره بره ثبت احوال بپرسه نگه زن گرفتم بگه میخوام از یه دختر افغانی خواستگاری کنم و مدرکش مشکل داره اونجا راهنمایی میکنن ولی میدونم شناسنامه میدن 

زیاد دیدم فقط پیگیر باشه

ولی خدایی کدوم ادمه هولی میره دختره افغانیه بی مدرک و صیغه شرعی میکنه و زود حاملش میکنه؟؟؟؟،طرف خیلی ...

اینطوری نگین خیلی از افغانها متولد ایرانن و هنوز مدرک ندارن دوست خودم متولد 70 اون چه گناهی داره ؟

نکنه خودتی که انقدرم طرفداری میکنی؟

😁😁اگه فحش میدادم خوب بود نه ؟

فقط جواب درست رو بهتون دادم گلم دیگه ببخشید شمارو جوابم ناراحت کرد اگه بازم به شک افتادین درخواست بدین از شناسنامه و کارت ملیم عکس بدم خیالتون راحت بشه

اینطوری نگین خیلی از افغانها متولد ایرانن و هنوز مدرک ندارن دوست خودم متولد 70 اون چه گناهی داره ؟

الان میگن افغانی هستی 😁🫢