2777
2789
عنوان

بچه فامیل اومده خونمون بیشور خونشونم نمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1914 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانش ینی خالم الان داره با مامانم حرف میزنه میگه میخنده

دستتو بهش نشون بده بگو خاله ببین بچت به چه روزی انداخته دستمو تو خونه خودمونم آرامش نداریم 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

روتونو برم واقعا از خرابتون اومدین کشور ما به کشورتون افتخارم می‌کنین بمونین کشور خودتون افتخار کنی ...

الان چه ربطی به تاپیک اسی داشت خدایی

فقط اینجوری داری تاپیک رو به بیراهه میکشونی

من یک افغانم و به وطنم افغانستان افتخار میکنم🇦🇫♥️

حالا من تازه زایمان کرده بودم،یکی از اقوام نزدیک همسرم دختر ۸ سالشو چهارشنبه آورد گفت میخواد تا جمعه بمونه

کم مونده بود روانی شم از بس حرف میزد سرم درد گرفته بود هیچی هم نمیتونستم بگم به زور کارای بچمو میکردم حالا باید به بچه ی اونام میرسیدم،

خانوم برگشت گفت از این به بعد چهارشنبه ها میام خونتون جمعه ها میرم ،

منم گفتم آخر هفته ها میرم خونه مامانم

وای فکر کردم سه چهار سالشه هشت ساله وچنگ انداختن؟

وای برادرزاده‌ام که 8 سالشه انقد اروم و متینه تازه پسرم هست😐

فکر کنم این دخترخاله اسی مامان باباش خیلی پررو بارش آوردن

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

دستتو بهش نشون بده بگو خاله ببین بچت به چه روزی انداخته دستمو تو خونه خودمونم آرامش نداریم

بابا پررو تر از این حرفان.دخترخاله بزرگمم ینی خواهر این خیر سرش بلاگره خودش روانشناسی خونه تا یچی میگی فاز نصیحت بر میداره که این بچسشتو تو علم روان شناسی همچین حرفایی به بچه باعث تخریبش مبشه و فلان

#بیشعوری_ ممنوع  

وای برادرزاده‌ام که 8 سالشه انقد اروم و متینه تازه پسرم هست😐فکر کنم این دخترخاله اسی مامان باباش خی ...

دقیقا خیلی تعجب کردم پسر من هفت سالش فامیل میبینه از خجالت لکنت میگیره البته بیشتر به تربیت بچه هم ربط داره