2777
2789

این یه داستانیه واسه کسایی که دنبال یه امیدن تو زندگیشون از جمله خودم که این روزا تو اقدامم برای بارداری و بچه میخوام❤❤❤

سال ۹۸ بود عاشق یکی از پسرای فامیلمون شدم اصلا حسی که بهش داشتم خیییلی عجیب بود خیلی دوسش داشتم جوری که میگفتم من دیگه نمیتونم به غیر از این کس دیگه ای رو دوس داشته باشم نمیتونم با کس دیگه ای ازدواج کنم

هستین بقیشو بگم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم میگم

خب بقیه لش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بیا پی وی همه رو ی من بگو من تاپیک‌ بزنم یک جا همه رو بنویسم آخه سخته براتون انگار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یک ماه بعد خانواده کراشم زنگ زدن گفتن میخوان بیان واسه خواستگاری خود شوهرم گفته بود بهمون زنگ بزنن باورم نمیشد ۲ سال و نیم بعد عاشقی کردنای یواشکی حالا ازم خواستگاری کردع بود