2777
2789

یه پسر همسایه داشتیم ،خیلی خوشگل بود من روش کراش داشتم ،

عصرا که صداش از تو حیاط میومد بدو بدو میذفتم تو حیاط الکی گوشی رو میذاشتم درکوشم بلند بلند  شروع میکردم حرف زدن .

مثلا با دوستم حرف میزنم ؛ببخشید من نمیتونم برات انجام بدم فقط یکم راهنماییت میکنم ،ببین ایکس رو بکش برسه به زد

بعد بی رو وصل کن به جی ...  تبااااه بودماا

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
اون چی گفت؟؟؟🤣🤣🤣

باورت میشه تا چند دقیقه پلک نمیزد تو شوک بود پسرههه خخخ

بعدش مامانم صدام کرد رفتم پیشش اوناهم دیگه از اون مراسم رفتن

ندیدمشششش دیگه تااا 4 سال بعد

تابستون امسال  دیدمش ماشالله اقایی شده خوشتییییپ ولی روم نمیشد تو روش نگاه کنم بعد دیدم اون هی میخواد باهام حرف بزنه و نزدیک شه 

شوخی میکرد یخم اب شه  ولی تباه بودم تباهههه

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمدا از مسیری میرفتم که اونایی که روم کراش منو ببینن ولی با اخم شدید و غرور فراوان و اصلا نگاهشون نمیکردم ولی سنگینی نگاهشون رو دوست داشتم 

تو دلم دعا میکردم خواستگاری کنن ازم و من جواب رد بدم و حالشون جا بیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

یه پسر همسایه داشتیم ،خیلی خوشگل بود من روش کراش داشتم ،عصرا که صداش از تو حیاط میومد بدو بدو میذفتم ...

وای خدا 

آخه تلفنی مساله ریاضی و هندسی توضیح میدن؟ 

اونم در حد وصل کردن ایکس به ضد😅😅😅

تو یه دورانی خیلی دوست داشتم دوس پسر داشته باشم ،ولی خب محیط کوچیک بود و اصلا جرات نمیکردم بخوام با کسی رل بزنم ،در عوضش شماره های الکی میگرفتم اگه پسر بود یکم باهاش چت میکردم و...

چشمتون روز بد نبینه یه بارش طرف آشنا در اومد پدرررسگگ.

یه شری برام درست کرد گفت اگه نیای سر قرار میام جلو در خونتون به بابات میگم...

آقا منم مثثث سگ ترسیدم ،میدونستم اگه برم سر قرار کارم تمومه برا همین با گریه پا شدم رفتم پیش داییم، بهش گفتم سیمکارته دست دوستم بود میخواست نامزدش رو امتحان کنه حالا پسره میخواد بیاد جلو در...

خلاصه داییم گفت گوشیتو خاموش کن،دیگه خودش رفته بود سراغ پسره ،پسره هم الکی گفته بود رابطه منو نامزدم و بهم زده من برا نامزدم ۳۰۰ میلیون خرج کردم ،باید بدین ،دیگه داییم گفته بود ببین من خودم تو اطلاعاتم یه بار دیگه مزاحم بشی میگم بندازنت تو گونی ببرنت که جنازتم پیاده نشه...

کثافت تو همه فامیل پخش کرده بود که من باهاش دوستم و ....ابرو برام نذاشت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
وای خدا آخه تلفنی مساله ریاضی و هندسی توضیح میدن؟ اونم در حد وصل کردن ایکس به ضد😅😅😅

تباه نبودی نمیدونی چی میگم

دختررررررررررررررررر واااااییییی جر خوردممممممم

دست به دوخت و دوزم خوبه بیام؟

از خاطرات سم دیگم بگم براتون که تو خوابگاه ،از بس نه نر می‌دیدیم نه صداش رو می‌شنیدیم زنگ میزدبم شماره ۱۱۲ با مرده که اونجا کار می‌کرد گپ میزدیم  

تباه نبودی نمیدونی چی میگم

ای جان عزیزم 

منم تباه بودم بابا از نوع خودم 

کلی دعا میکردم کراش به من توجه کنه یا دوستم داشته باشه 

ذره ای توجه می‌کرد یه جوری ابراز نفرت میکردم و میچزوندم که نگو 

آخرش هم باور کرد ازش نفرت دارم

ای جان عزیزم منم تباه بودم بابا از نوع خودم کلی دعا میکردم کراش به من توجه کنه یا دوستم داشته باشه ذ ...

خوددرگیری داشتی  

آره والا🤣آخه عشق و عاشقی رو جرم میدونستم همسرم وقتی عاشقم شد انقد میچزوندم که نگو ابراز نفرت شدید😅 ...

بنده خدا