2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال دارم

77 بازدید | 10 پست

شما واکنشتون به آدمی که دوساله باهاش تورابطه اید بچه ام نیستید خودتون ۲۶طرفتون ۳۰بعد طرف وضع مالی نسبتا خوبی داره مثلا روزمادر واسه مادرش ۵۰میلیون کادو میخره تولد داداشش ۵۰تومن کادو میگیره ولی به قول خودش فعلا شرایط ازدواجو نداره چیه؟

خب شاید دلیل منطقی داشته که این حرفو زده

اخه چه منطقی؟بخدا هرسری باباش زنگ‌میزنه بهش میگه ۵تومن بزن برام تهه جیبم باشه کلا خرج خونشونو میده به من رسیدنی شرایط نداره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چه منطقی؟بخدا هرسری باباش زنگ‌میزنه بهش میگه ۵تومن بزن برام تهه جیبم باشه کلا خرج خونشونو میده ب ...

خب اون جوری باشه کات کن 

بهش بگو خب چرا شرایطش رو نداری برای بقیه که خوب شرایط رو داری 😡

خب اون جوری باشه کات کن بهش بگو خب چرا شرایطش رو نداری برای بقیه که خوب شرایط رو داری 😡

به من رسیدنی میگه عزیزم من باید شرایطم خوب باشه خونه داشته باشم بتونم ماشین برات بخرم بادست بازبیام جلو

آخه تاوقتی که واسه مادرش تیبا می‌خره و داداششو مدرسه غیرانتفاعی می‌فرسته دیگه کی قراره به من برسه؟؟؟منم دارم جوونی و وقتمو میذارم بچه که نیستم 

بله خیلی خیلییآدمی که همش درحال پیچوندنه آدم زندگیت نیست خواهرجانم

من بهش نگفتم بیاد خواستگاریم ولی بااین چیزایی که دارم میبینم این آدم فقط خادم پدرمادرشه اونام تا میتونن تیغ میزنن اینم مشکلی نداره طلافروشه بعد تولد من که شد زنجیر طلای خودمو گرفت یه پلاک بهش آویزون کرد مثلا پلاکه کادوم بود برا داداشش پلی استیشن خرید خدا تومن

من بهش نگفتم بیاد خواستگاریم ولی بااین چیزایی که دارم میبینم این آدم فقط خادم پدرمادرشه اونام تا میت ...

عزیزم یه رابطه باید هدفدار باشه باید آخرش معلوم بشه واست...این آقا جز شخصیت های خانواده دوستی و وابستگیه افراطیه 

تاحدی که مثلا برای شما یه چیزکوچیک میخره برای خانواده اش خیلی باسلیقه و....

هرکسی الویت وجایگاه خاص خودشو داره ازالان جایگاه شمارو نباید پایین تر درنظربگیره...

خانم معلم آینده💕🦋 

به من رسیدنی میگه عزیزم من باید شرایطم خوب باشه خونه داشته باشم بتونم ماشین برات بخرم بادست بازبیام ...

بیاقبول کن که شما الویت اولش نیستی جانم

واگرنه فراهم کردن شرایط زندگی باشمارو مدنظر قرارمیداد

خانم معلم آینده💕🦋