2777
2789
عنوان

به نظرتون شعل شوهر آدم چطوری باشه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست
خیلی مشکلات ، که بعدا خیال خودت راحت نیست تو این دورو زمونه ادم شوهرش پیش خودش باشه بهتره

که اینطور

بهرحال ممنونم ازراهنمایی تون عزیزم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
اداری دوست داشتم من از مردی که بی جهت بره بیرون بدم میاد کارش تعطیل میشه باید بیاد خونه

ای وای ببخشید لایک کردم الان دیدم😢

لایک و برداشتم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصف سال نه نه نصف ماهعزیزم چه شرایط سختی داری خب نمتونه زودتر برگرده شوهرت؟

نه دیگ ارایشگره زودتر بیاد مشتری ها میپرن دیک بعضیا مثل سوپرمارکت که دیر تعطیل میکنن بخاطر اونا مجبوره تا ۱۲ سرکار باشه گاهی یک دو میاد 

بااین وضع کلی بدهی داریم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

عزیزم برای خودت سرگرمی ایجاد کن وابستگی زیاد آزار دهنده هستشایدم من چون مجردم درک نمکنم نمیدونم

وابستگی ندارم یعنی داشتم ترک کردم 

بچه دارم تا اومدم شاغل بشم اذیت کرد بیخیال شدم 

آدم تا یه جایی میتونه بعدش کم میاره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

به نظرم مهم درآمد و ارامشه حالا چند روز در ماه شبم خونه نباشهمن وقتایی که شوهرم میره ماموریت و نیست ...

منم با تنهایی مشکلی ندارم اتفاقا به زندگی و کارام میرسم ولی میدونی گفتم شاید بترسم 

آخه هیچ وقت شب تنها تو خونه ای نبودم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
منم با تنهایی مشکلی ندارم اتفاقا به زندگی و کارام میرسم ولی میدونی گفتم شاید بترسم آخه هیچ وقت شب تن ...

منم اولا یکم ترس داشتم خونمون  بزرگ بود چندتا لامپ تا صبح روشن بود ولی شوهرم میگفت می‌ترسی میگفتم نه به رو خودم نمیاوردم الان عادت کردم

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹