99_rozita مدیر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 8314 عنوان به نظرتون شعل شوهر آدم چطوری باشه خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 23 پست اگر جوری باشه که نصف ماه رو باشه و نصف ماه رو نباشهیا اینکه کل شبای ماه بلشهمتاهل ها که تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن لطفا لایک نکنید ممنونم🌷 دیروز | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
99_rozita مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 8314 خیلی مشکلات ، که بعدا خیال خودت راحت نیست تو این دورو زمونه ادم شوهرش پیش خودش باشه بهتره که اینطوربهرحال ممنونم ازراهنمایی تون عزیزم لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
99_rozita مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 8314 اداری دوست داشتم من از مردی که بی جهت بره بیرون بدم میاد کارش تعطیل میشه باید بیاد خونه ای وای ببخشید لایک کردم الان دیدم😢لایک و برداشتم لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 6397 نصف سال نه نه نصف ماهعزیزم چه شرایط سختی داری خب نمتونه زودتر برگرده شوهرت؟ نه دیگ ارایشگره زودتر بیاد مشتری ها میپرن دیک بعضیا مثل سوپرمارکت که دیر تعطیل میکنن بخاطر اونا مجبوره تا ۱۲ سرکار باشه گاهی یک دو میاد بااین وضع کلی بدهی داریم رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
99_rozita مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 8314 نه دیگ ارایشگره زودتر بیاد مشتری ها میپرن دیک بعضیا مثل سوپرمارکت که دیر تعطیل میکنن بخاطر اونا مجبو ... خدا کمکتون کنه عزیزم لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 6397 عزیزم برای خودت سرگرمی ایجاد کن وابستگی زیاد آزار دهنده هستشایدم من چون مجردم درک نمکنم نمیدونم وابستگی ندارم یعنی داشتم ترک کردم بچه دارم تا اومدم شاغل بشم اذیت کرد بیخیال شدم آدم تا یه جایی میتونه بعدش کم میاره رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 6397 خدا کمکتون کنه عزیزم ممنون رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید
کوکوسیبزمینی۲۰ عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 2088 به نظرم مهم درآمد و ارامشه حالا چند روز در ماه شبم خونه نباشهمن وقتایی که شوهرم میره ماموریت و نیست خوش میگذرونم تنهایی همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️🩹
99_rozita مدیر استارتر عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 8314 به نظرم مهم درآمد و ارامشه حالا چند روز در ماه شبم خونه نباشهمن وقتایی که شوهرم میره ماموریت و نیست ... منم با تنهایی مشکلی ندارم اتفاقا به زندگی و کارام میرسم ولی میدونی گفتم شاید بترسم آخه هیچ وقت شب تنها تو خونه ای نبودم لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
کوکوسیبزمینی۲۰ عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 2088 منم با تنهایی مشکلی ندارم اتفاقا به زندگی و کارام میرسم ولی میدونی گفتم شاید بترسم آخه هیچ وقت شب تن ... منم اولا یکم ترس داشتم خونمون بزرگ بود چندتا لامپ تا صبح روشن بود ولی شوهرم میگفت میترسی میگفتم نه به رو خودم نمیاوردم الان عادت کردم همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️🩹