2777
2789

ازصب درگیر بچه ها و نهار وتغذیه مدرسشون بودم فرستادم مدرسه  بعد خونرو صفر تاصد تمیز کردم درحد جنون امیز کثیفش کرده بودن ؛بعد   اومدن  گفتن  بریم خونه بازی 

ناهار نخوردم قرمه سبزیم بد شده بود  بدغذام خیلی لب نزدم  بچه ها با اشتیاق خوردن خوشبختانه؛  اینجام بوفه نداره  واسه بچه ها کیک گرفتم از بیرون قبل اومدن   خوردن  الان ... برا خودم باز یادم رفت   قندم افتاده هرکارم میکنم نمیان بریم  مث من نباشید  خودتونو  اولویت بزارید 

دلم میخاست بخابم عصر  ولی از کی  تو این خونه بازی کسل کنندم سردمم هست ....در مظلومانه  ترین حالت ممکنم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی از صبح درس میخونم

شوهرم ظهر بیرون غذا گرفت

شما هم اگ بزرگن ولشون کن بازی کنن و برو سر کوچه یه چیزی بگیر و بیا

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...