2777
2789
عنوان

واقعا یعنی ما روانی هستیم ❓️

52 بازدید | 4 پست

من بعضی روزا تا ساعت ۶ بیرونم البته کلاس آموزشی دارم ،بعد خوب تو زمستون دیگه همه میدونین این ساعت دیگه شبه ،بعد منم مجبورم برم و بیام ،تو شهر کوچیک زندگی می‌کنیم همه همو می‌شناسن، از اون ورم پدرم شغلش طوریه که این موقع ها وقت نداره بیاد دنبالم ،خودم پیاده میرم ومیام ،هی پشت سرم بد حرف میزنن میگن دختره گیجه این وقت شب بیرونه مشکل روانی داره ،یعنی ما بشینیم تو خونه ،هیچ جا نریم میشیم  یک انسان با روان سالم ؟؟؟

واقعا ناراحت شدم 

ساعت کلاسم هم 

نمیتونم تغییر بدم دیگه مجبورم برم بیام ،از اون ورم اصلا ترس اینا از تاریکی و...ندارم ،چون معمولا راهی که میرم خیابون شلوغه ،تو این شلوغی خیلی از اتفاقای بد نمیفته به نظرم 

۱۷ سالم هست حتی خیلی وقتا خودم تو خونه تنها هستم و بعضی اوقات خانوادم خونه نیستن ،خودم تنها تو شب تو خونه میخوابم ،هیچ ترسی ندارم ،مثل بقیه دخترا نمیتونم هی بترسم وفقط صبح تا ظهر بیرون باشم دلیلش هم نمیدونم چرا ؟؟؟ یعنی ما اینطور نترس باشیم یعنی مشکل داریم ☹️

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

برای همینه از شهرای کوچیک بدم میاد مردم سرشون ....

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همینه از شهرای کوچیک بدم میاد مردم سرشون ....

دقیقا 

شهر کوچیک فقط اعصاب آدمو ضعیف میکنه 

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو