2777
2789

بچه کلاس چهارم پنجم ابتدایی

ولش کردیم که خودش درس بخونه نمی خونه هوش خوب من نمی دونم چطوری این تنبلی رو رفع کنم تو رو خدا چیکار میکنید بچه هاتون درس می خونند  

نیایید بگید مادرسخوندیم چی شدیم و ...

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کنی بو میدی صدای شیپور میده 

...

من درسهایی که خودم فکر میکنم خوبه بی خیالش هستم ولی ریاضی و اجتماعی و علوم باهاش کار میکنم و میپرسم خودمم تکالیفش را نگاه میکنم

الحمدلله رب العالمین ...

من بچه هام کوچیکن دستم خورد وارد این تاپیک شدم گفتم جوابتونو بدم بچه رو باید کمک کنین درس بخونه من مادرم تا برم راهنمایی کمکم میکرد یا من الان به خواهرم کمک میکنم بچه هامم برن مدرسه حتما کمکشون میکنم باهاشون درس کار میکنم

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

من برای پسر بزرگم خیلی سخت گیری کردم تا کلاس پنجم باهاش بودم بعد دیگه از ۶ و ۷ خودش خوند  میدونه نباید نمره کمی بگیره وگرنه نمیتونه تو اون مدرسه ای ک خوبه و براش در نظر گرفتم درس بخونه 

پسر دومم رو سخت گیری نکردم چون حرف گوش نمیده 

ولی خودش میخونه و بلده تا یه حدی ولی تا پنجم کمکش میکنم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

برای کارنامه خوب یه جایزه که دوست داره براش بگیرید یه جور باج 

یه مجبورش کنید یه تایمی درس بخونه وخودتون هم اون تایم رو کنارش کتاب بخونید تا حس مطالعه داشته باشه خونه نه اینکه کل اعضای خانواده در حال تماشای تی وی وخوردن یا خوش وبش باشد باعث انحراف ذهنش بشه 

از منم همینطور بود رها کردم که مستقل بشه نشد 

مجبور شدم برا درس ریاضی تعهد بدم 

الان یه هفته هست خودم گرفتمش به درس یه ذره اوضاعش بهتر شد امتحاناتش خیلی خوب یا خوب شد غیر از ریاضی قابل قبول شد 

ریاضی را میفهمه ولی بی دقتی میکنه حال نداره رو چک نویس حساب کنه ،ذهنی حساب میکنه اشتباه میشه 

من از ریاضی هیچی سر در نمیارم باباش باید باهاش تمرین کنه که اونم یا نیست یا وقت نداره  

معلم‌چهارمم

رها کردنش درست نیست مخصوصا اگر قبلش وابسته بود 

کم کم بلید این وابستگی رفع بشه 

مثلا بیار کتاباشو برنامشو چک کن بهش راه نشون بده بگو الان این درسو اینجوری بخون تا فلان صفحه هرجا حس کردی نیاز به کمک داری فقط برای رفع اشکال بیا سوال بپرس 

اگر مقاومت میکنه کلمات مثبت انگیزشی بگین یاداوری کنین نمره های خوبشو در مقابل استرس و حال بدی نمرات کم رو و کلی تشویق کنین که تو باهوشی میتونی سریع تموم میشه 

منم به کارم برسم تو هم درسااو بخون بعد باهم فیلم ببینیم یا اسم فامیل بازی کنیم انگیزه داشته باشه برای تموم کردن

کم کم هفته بعد دیگه خودش بیاد برنامشو ببینه و فقط سوال بپرسه  

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

ممنونم از کسانی راهنمایی کردن ❤️

* خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕