2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنوری درست نکردم 

من سیب مینی حلقه میکنم میچینم تو تابه نصف لیوان آب میریزم با نمک و کره یا روغن میزارم نیم ساعته هم میپزه هم سرخ میشه خیلیی خوشمزه میشه مخصوصا کره زیاد باشه

منبه هرشکلی که دوست دارم بر میدم میذارم آب پز یعنی نیم پز میشه توی آب .. نمک و ادویه میزنم میذارم تو تستر ۱۸۰ درجه زمان هم نیم ساعت یک ساعت اینا تندتند سر میزنم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من چند شب پیش یه مدل از خودم درآوردم درست کردم خوب بود.سیب زمینی شستم و با پوست درشت حالت مربع خورد کردم.توی قابلمه با آب و نمک ریختم.بعد یک رب آبکش کردم روش آب سرد گرفتم نزاشتم خیلی آبمز و له بشه در حدی ک بپزه.بعد توی ماهیتابه با فلفل و نمک و کمی روغن ۲۰ دقیقه تفت دادم.اگ خواستی آخرش روش پودر آویشن بریز 

سیب زمینی تنوری با سس قارچ و پنیر😋🍄

مواد لازم :

سیب زمینی ۴ عدد

کره ۲۵ گرم و قارچ ۱۰۰ گرم

آرد سفید ۱/۵ ق غ

شیر یک و نیم پیمانه

پنیر چدار یک ورقه

نمک و فلفل سیاه

پودر سیر یک سوم ق چ

اورگانو یا آویشن نصف ق چ

پنیر پارمزان نصف پیمانه

روغن یک چهارم پیمانه