2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گربه صفتی و بی‌چشم و رویی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
پشت سرم بد بگه اما جلوی خودم صمیمی باشه، تو چت خیلی صمیمیه اما حضوری یه غریبه است

بخای اینجوری فکر کنی ک باید باهمه قطع رابطه کنی. انقدر پشت سرم بدی میگن . از روی حسادتشونه. من بخام ب دل بگیرمو نقطه ضعف نشون بدم ک باید باهمه قطع کنم. مهمه همون جلو روته ک قدرتشو ندارن بد باشن.

دورویی. دروغگویی. پتهانکاری. ایناییوه آدمو بازجویی میکنن. مطرح کردن مسائل خصوصی. زنان فحاش و بی ادب‌. زنایی که اهل قلیون و سیگار و مشروب هستند. زنان متاهل خیانتکار.کسایی که اهل تحقیر.  تفاخر هستنند. کلا کم آدمی و به حریم شخصیم راه میدم و اینجوری راحت ترم. با هر کسی هم نشین و هم صحبت نمیشم. کسانی که افراد تحصیلکرده رو از رو عقدشون خوار می‌کنند و کم می‌بینن‌ افراد سوء استفاده گر 

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

من سخت گیرم خیلی طولانی میشه بنویسم،خلاصه اش میشه تمیز باشه چه روحش چه جسمش

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بخای اینجوری فکر کنی ک باید باهمه قطع رابطه کنی. انقدر پشت سرم بدی میگن . از روی حسادتشونه. من بخام ...

اره مشکل منم این بود ک دهن ب دهن طرف گذاشتم

و نقظه ضعفم رو فهمید خیلی بد شد برام

دروغگویی، تمسخر دیگران، غیبت و پرحرفی، بی ادبی، بی تعهدی نسبت به خانواده ش، بددهنی، سواستفاده گری

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اره مشکل منم این بود ک دهن ب دهن طرف گذاشتمو نقظه ضعفم رو فهمید خیلی بد شد برام

اره من مادرشوهرم اینجوره . 

میشینه پشت من ب کل فامیل بد میگه. 

و حرف خب ب گوشم میرسه.

خیلی دوس داره ک جنگ روانی پیش بیاره.

اما نمیدونه ک من موهامو توآسیاب سفید نکردم.

مهم اینه ک جلوروت ضعیفن. حالا پشت سرت برن خودشونوبکشن . چندبارم جاریم برا اینکه منو ب جون بقیه بیاندازه بهم گفته ک فلانی داره بدیتو میگه. بهش گفتم مهم اینه ک  جلوروم احترام خودشو داره.