2777
2789
عنوان

چرا هیچی خوشحالم نمیکنه 🥲🥲

98 بازدید | 14 پست

اشباع شدم

ب هرچی ک تو زندگی میخواستم رسیدم تقریبا

ازدواج با عشقم 

زندگی خوب

پول 

خانواده همسر درست حسابی 

خونه

ماشین 

همه چی 

الان حس میکنم اشباع شدمم🥲🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم همه چی اوکی هست اما منی که تو تفریح کلی خوشحال بودم الان اصلا ذوق نمیکنم

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

مگه میشه آدم از داشتن هر لحظه عشقش خوشحال نباشه

هر دقیقه زندگی با همسر شادیه و تجربه تازه 

الان وقت کمک به بقیه اس اگر انقدر زیاد پول دارین 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

انگار عادی میشه همه چی

من واسه خودم بهتره بگم اون موقع که ذوقشو داشتم نشد الان هیچی خوشحالم نمیکنه هرچقدرم تنوع تو زندگیم پیش میاد فرقی نمیکنه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

مگه میشه آدم از داشتن هر لحظه عشقش خوشحال نباشههر دقیقه زندگی با همسر شادیه و تجربه تازه الان وقت کم ...

خوشحالم دارمش 

ولی عادی شده زندگیم

انکار ب هرچی ک می‌خواستم رسیدم

من واسه خودم بهتره بگم اون موقع که ذوقشو داشتم نشد الان هیچی خوشحالم نمیکنه هرچقدرم تنوع تو زندگیم پ ...

وآسه من همه چی زودتر از موعد اتفاق افتاد

تو ۱۸ سالگی عاشق شدم بهشم ی مدت بعد رسیدم بدون حسرت 

۲۲ سالگی شغل توپ پیدا کردم 

تو سن ۲۳ سالگی خونه خریدم فهمیدم خونه داشتن چیز خاصی نیست

تو سن ۲۴ سالگی ارشدم گرفتم از دانشگاه تاپ 

۲۵ سالگی ازدواج کردم با عشقم وارد ی خانواده خیلی خوب و شاد شدم 

تو ۲۶ سالگی سرمایه م خ زیاد شد

کلا ب هرچی و خواستم رسیدم 

عادی میشه بعد از مدتی همه چی اوایل آدم شاید ذوق داشته باشه تنوع ایجاد کن ؛ برنامه ریزی داشته باش

دآرم شاغلم درس میخونم تفریح میکنم

خونه مادرم نزدیکمه میرم پیششون چند وقت ی بلر

با دوستام میگردم ولی خوشی هام عادی شده

وآسه من همه چی زودتر از موعد اتفاق افتادتو ۱۸ سالگی عاشق شدم بهشم ی مدت بعد رسیدم بدون حسرت ۲۲ سالگی ...

خونه خریدن چیز خاصی نیست؟؟؟ می‌دونی چند نفر بخاطر نداشتن پول و سقف بالاسر خودکشی کردن 

نعمت هات زیاده به قول خودت برات عادی شده یه تنوع بده مثلا برو به خانه سالمندان یا کودکان بهزیستی سر بزن مسافرت های خارجی رو تجربه کن 

و خداروشکر که حسرت نکشیدی انشالله همیشه شاد باشی 😍