2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک میخوام زن نونوا بشم

104 بازدید | 6 پست

دیدم خیلیا واسش تاپیک زدن و کلی مسخرش کردن!!!!

گمون نکنم فیک باشه اخه تو شهر ماهم یه روستایی هس همه ماشین خارجی دارن .....و اینکه صاحب مغازه نونوا یی بودن واقعا پردرامده!!!یکی از همکارام سن بالاس کلی خواستگار داره و اینهمه خواستگار فقط بخاطر معروفیت پدرشه ک صاحب نونواییه ....البته اونروستایی ک گفتم ۹۰ درصد افراد شغلشون خلافه و متاسفانه حزب خاصی از مملکت حامیشونه.

دخترای اونروستاهم طبیعتا مثل همین اسی فکر میکنن دیگه چون با چندتاشون سلام و احوالپرسی دارم اصلا اخلاق و رفتارشون ب روستایی ها نمیخوره(تحصیلات پایینی دارن ولی درمقابل تحصیلکرده ها خیلی ب خودشون میان اینو تو اخلاق و رفتارشون میشه فهمید) ...حتی پسراشونم فک میکنن پسر شاهن!!!!و اکثرا خوشچهره هستن و اینم دلیلش اصلاح نژادشون فک کنم باشه هرچی خوشچهرس باهم جفتو جورن....البته و متاسفانه در میان عموم مردم منفورن چون بی بندو بارن هم مذکر هم مونثشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه پول مگه چقد مهمه،طرف تحصیلکرده باشه با عرضه باشه ازون بیشترم درمیاره دیگه بوی عرق و ساعتها سرپا موندنم نداره،اتفاقا من همیشه میرم نونوایی همش فک میکنم زناشون چطور تحمل میکنن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
آخه پول مگه چقد مهمه،طرف تحصیلکرده باشه با عرضه باشه ازون بیشترم درمیاره دیگه بوی عرق و ساعتها سرپا ...

این همکارم ک گفتم پدرش صاحب نونوایی هست خودش نمیره وایسه نون بپزه کلی کارگر داره....