2777
2789
عنوان

راهنمایی برای ازدواج

154 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

من متولد ۸۰ ام و خب نمیخواستم تا سن ۲۵ سالگی ازدواج کنم و شدیدا مخالف ازدواج فامیلی برای خودم بودم

دوسال پیش پسرعموی ما از همسرش طلاق میگیره و یه دختر ناز ۵ ساله هم داره 

حدودا یک سال پیش ما باهم صحبت میکنیم و.. و خب متوجه شدم که این آقا خیلی شبیه من هست و دقیقه ورژن پسرونمه و خب خیلی ساپورتیو و مهربون هست:))

دقیقا همون زندگی رو میخواد من توی ذهنم دارم

و خیلی باهم در تفاهمیم و هم نظریم 

ولی خب ۱۲ سال از من بزرگ تر هستن و یه دختر هم دارن و از اون ور فامیل هم هستیم 

گاهی اوقات بخاطر شرایطش میترسم.. نمیدونم چیکار کنم.. شما تجربه مشابهی دارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا اشتباه نکن اصلاااا

تو تازه 23 سالته

میتونی با یه آدم مجرد مثل خودت ازدواج کنی

کسی که اولین چیزارو با خودت تجربه میکنه

هم سن و سال و هم فاز خودته و ذوق و شوق زندگی داره

من باشم هیچوقت این اشتباهو نمیکنم جوونیمو هدر نمیدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بستگی به معیارها و شرایط خودت داره ، اگه من بودم قبول نمیکردم چون اولا اختلاف سنیش زیاده و بخوای نخوای تاثیر میزاره رو سبک زندگی و برنامه ریزی واسه آینده و تفریحاتتون و... دوما تو خودم نمیبینم که بخوام واسه بچه کس دیگه مادری کنم مسئولیت راحتی نیست 

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃