2777
2789
عنوان

راهنمایی برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 31 پست
پوادار باشه خیلی خوبه ولی هرچی داره به اون دختر هم میرسه ،قیافش چطوره؟

من خودم هم از لحاظ مالی تامین هستم 

اصلا به ارث و.. فکر‌نمیکنم و واسم مهم نیست این آپشن

اره خوشگله ورزشکار هم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در نهایت ک خود شما تصمیم میگیره بدون توجه ب نظرات بقیه 😅 ولی بازم نظرمو میگم شاید جرقه ای بود!شاید منصرف شدی

ایشون یه بچه داره و شما بخت اول و جوون هستین و این قابل قبول نیست ،چون اخلاق اون بچه و ماهیتش با شما فرق میکنه هزارم مادری کنین بازم غریبه هستین

۱۲ سااااال اختلاف سنی دارید ، اصلا هرچقد شبیه هرچقد کپی شما ، بازم شما شیطنت خودتون رو دارین و دوس دارین جنب و جوش داشته باشین ک با ایشون حتما نمیخونه چون بلاخره سنی گذشته و تا یجایی میتونه تحمل کنه

و اینکه خب ازدواج فامیلی مشکلات خودش رو داره جدا از ژنتیک، اگر خدایی نکرده ب هم دیگه اخلاقتون یا شرایط زندگیتون نخورد ،برگشتن خیلی سخته و همه نسبتا بهم میریزه

تقریبا اره.. ولی خب سپردن به خودم

بهتره با ی مشاور ازدواج صخبت کنی عزیزم . اینجا هرکسی طبق تجربه خودشو نزدیکانش نظرشو میگ . منکه میگم اگ مرد ارومیه و اخلاقش خوبه میتونه ادم مناسبی هم باشه ولی بچه‌شم هس مجبوره بخاطر بچه‌شم ک شده با همسر قبلیش در ارتباط باشه . بببین میتونی با این قضیه کنار بیای اصلا

ولی دخترعموی مادرم با این شرایط ازدواج کرد همسر اونم پسرش هف سالشه  الان دوماه یبار سفر خارجیه لباس بهترین برندارو میپوشه ولی پسرش با اینا زندگی میکنه تازگیا دختردار هم شدن .

بهتره با ی مشاور ازدواج صخبت کنی عزیزم . اینجا هرکسی طبق تجربه خودشو نزدیکانش نظرشو میگ . منکه میگم ...

اره قطعا به مشاور مراجعه میکنم 

منم‌ مورد مثل شما رو دیدم و خیلی خوشبخت هم هستن..

و حالا اصلا همسر سابق و دخترشون ایران نیستن که بخوان زیاد به زندگی ما نزدیک شن

پولداره عزیزم.. یه خونه ۳۰۰‌متر توی سعادت آباد داره

تعلل نکن پس😂🤌🏻فقط یسری چیزا رو تو عقد نامه لحاظ کن مثل این قضیه ی زندگی کردن بچه... مهمه همشون ، فقط قبلش ببین هیز نباشه واقعا دختر باز باشه بدبخت میشی ، بخصوص که بدنساز اینام هست باشگاه اصلا جو خوبی نداره مردار بد میکنه

تعلل نکن پس😂🤌🏻فقط یسری چیزا رو تو عقد نامه لحاظ کن مثل این قضیه ی زندگی کردن بچه... مهمه همشون ، ...

😂😂😂😂قربونت برم

حالا با توجه به رفتاری که ازش دیدم‌و اینکه توی ازدواج سابقش هم‌ همچین سابقه ای نداشته اصلا دنبال اینجور چیزا نیست

اره قطعا به مشاور مراجعه میکنم منم‌ مورد مثل شما رو دیدم و خیلی خوشبخت هم هستن..و حالا اصلا همسر ساب ...

بهترین کارو میکنی .

ایشالا خوشبختید بشید و بهترینا براتون رقم بخوره ❤❤