2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار یه لحظه بیاین بگین قد وزن بچم خوب بوده یانت

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 23 پست
ثالا اطرافیان دلمو میشکنن میگن چون تغدیت بده شیر نداری سینه هات شله بچتم ریزه منم میگم یه چیز بدم خو ...

؟از اول کامل شیر ندادی؟قطره شیرافزا هس میتونی بخری

بعدشم بچه باید چجوری باشه که اطرافیانتون بپسندن؟از الان میخوای بچتو درگیر کبد چربش کنی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صورت بچم لپیه ولی همه میگن ریزه

دکتر چی میگه؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
؟از اول کامل شیر ندادی؟قطره شیرافزا هس میتونی بخریبعدشم بچه باید چجوری باشه که اطرافیانتون بپسندن؟از ...

اولش خوب بود بعد که بچم فکش جون گرفت شیر زیاد خورد کم اومد کل شیرافزا ها هم امتحان کردم قطره قرص 

میگه خوبه

همون مهمه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اولش خوب بود بعد که بچم فکش جون گرفت شیر زیاد خورد کم اومد کل شیرافزا ها هم امتحان کردم قطره قرص

شیرت با توجه به نیاز بچت بیشتر میشه

هرچی بچه بیشتر مک بزنه شیرت بیشتر میشه بازم خود دانی گلم

شیرت با توجه به نیاز بچت بیشتر میشههرچی بچه بیشتر مک بزنه شیرت بیشتر میشه بازم خود دانی گلم

اخه هی گریه میکنه سینمو میک میزنه بعد انگار نمیاد گریه میکنه روزای اول که شیر میدادم سینمو در میورد از دهنش شیر چکه میکرد قشنگ 

الان در میاره هیچی نیست روش