2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صد در صد شک نکن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید

بذارید منم تو این دنیا این دلخوشی هرچند کوچیک رو داشته‌باشم

کانال کوچولو و نوپای من تو ایتا:

@b0ride_ketab

ممنونتونم🌺❤️🌈

بستگی داره

از حد بگذرونه آدم شاید 

من و دوستم جلو یکی خیلی شوخی میکردیم 

طرف خیلی نمیشناخت مون کلی پشت مون حرف زد که اینا تو کفن و ...

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

دقیقا از همین ضربه خوردم و خانواده شوهرم آدم حسابم نمیکنن.ولی برعکس جاری های دیگم که سنگین و با غرور رفتار میکنن رو مادرشوهرم دولا میشه براشون.و بیا و ببین چه احترامی دارن.جالبتر برات بگم شوهرمم همین رفتارو داشت خانوادش محلش نمیزارن ،حتی مادر و خواهراش و برادراش😊

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

برای من برعکسه هر جا میرم زودی گرم میگیرم همه باهام دوست میشن چه محیط کار چه تو فامیل همسرم همه ازم ...

عزیزم اره شما اجتماعی

من منظورم کسایی بود ک با همه شوخی میکنن و دم دستی و سبکن و بی ارزش

پیرینسس🎀🤍

دقیقا از همین ضربه خوردم و خانواده شوهرم آدم حسابم نمیکنن.ولی برعکس جاری های دیگم که سنگین و با غرور ...

رفتارشون رو دقیق تر میگی عزیزم؟

پیرینسس🎀🤍

خب ببین بعضیا کلا شوخ طبع و خونگرمن

ولی بنظرم بستگی به طرفت داره با بعضیا باید سرد بود با بعضیام هرچقدرم صمیمی بشی بهت آسیب نمیزنن و جنبشو دارن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY