2777
2789
عنوان

واقعا این حقیقت داره که اگه زیادی با همه شوخی کنی و گرم بگیری و

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 20 پست

خونگرم باشی مشکلی نیست چون ادم خونسرد و خشک و تلخ و مغرور به درد یه مهمونی ساده هم نمیخوره

ولی شوخی که از حد خارجه ، خودش رو برای خوشامد دیگران در حد لوده پایین میاره ، دائم این شکلیه نه موقتی و بسته به شرایط ، اره جدیش نمیگیرن پشتشم حرف میزنن یا روش حساب نمیکنن یا برعکس در حد حمال ازش استفاده میکنن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
رفتارشون رو دقیق تر میگی عزیزم؟

چون ما خیلی احساس راحتی داشتیم و بگو بخند و ...اینا تو جمعشون به همه تعارف میکردن میوه و غذا ...ولی به ما نه ،درمورد هرکاری مشورت میکردن با ما اصلا ،چون آدم حسابمون نمیکنن.و مقصرم فقط شوهرمه که هم منو کوچیک کرد هم خودش بی ارزشه .بهش گفتم اندازه پوشک کهنه بچه ی داداشت پیششون احترام نداری 😊خودشم نظرش همین بود و الانم دیگه ما بی ارزش ترینیم‌.برعکس بقیشون انقد با شعورن احترام به زناشون میزارن با اینکه مادرشوهرم ازشون نفرت داره ولی نهایت احترامو داره براشون چون رفتارشون کاملا رسمیه.من شوهرم گفت باید راحت باشی و بگو بخند کنی

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله 

یکی از عروس های فامیلمون اینطوری شد 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

سلام عزیزای دلمروزتون بخیربچه‌هامن یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارمخ ...

فک کنم آیدی رو اشتباه نوشتی چیزی نمیاره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼