؟ مامان من هر چیزی که واسع جهیزیه خواهرم نداده را برای منم حاضر نیس بده در حالیکه نیازه و استدلالش اینه که به خواهرت ندادم و هر چی به اون دادم به تو هم میدم. مثلا میگم سرخ کن بدون روغن، ساعت دیواری، چند تا وسیله دکوری، ماشین ظرفشویی. میگه اینا را به خواهرت ندادم
چون هم اوضاع مالیشون عوض نشده و هم اینکه وسایلی که میگی جز واجبات نیست، تو این اوضاع اقتصادی اگر حتی کمتر از خواهرت هم بخره نباید اعتراض کنی شرایط الان فوق العاده سخته
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مامان دوست من وضعشون بد نیود موقع ازدواج دختر دومی که دوستم بود چون یه سری وسیله اضافه تر از دختر اولی داشت بهش میداد برای دختر اولی هم یخچال ساید خرید که ناراحت نشه
حالا اگه مامان شما هم در توانش هست یه تیکه رو مثلا همون ظرفشویی و برا خواهرتم بگیرن که دلش بدست بیاد
ممکنه زمانی که خواهرت ازدواج کرده اصلا اینا نبودن و
خریدشون رو بورس نبود. دلیل نمیشه چون به خواهرت
نداده به توعم نده. ظرفشویی حتما بگیر خیلی کاربردیه
اگه چندتا چیز کوچیک و غیرضروری هم موند اشکال نداره
بعد از عروسیت کم کم میخری
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
از بین چیزایی که گفتی به نظر خودم ظرفشویی خیلی کمک دست و واجبه و ازشون بخواه اگر توان مالیش رو دارن برات تهیه کنن و برای خواهرت هم به جبرانش یا پولش رو بدن یا به طریق دیگه ای جبران کنن
سرخ کن هم اگه فر داشته باشی تقریباً همون کار رو انجام میده منم سرخ کن دارم اما همون فر رو همیشه استفاده میکنم فرم هم توکار هست