2777
2789
عنوان

میشه بخاطر خدا بیاید حالم بده خواهش میکنم ازتون خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 38 پست
مقصر اول خودمم آبجی مادرم همیشه بهم میگه خودتو تابود کردی با ترسی ک داریچون خیلی پاکم چون خیلی از شو ...

قشنگ مشخصه . گلم از خدا فقط بترس و تمام. بنده خدا ترس نداره. به خدا توکل کن. اعتماد بنفس داشته باش. ضعیف و ترسو نشون بدی اونم الکی شیر میکنی بیفته به جونت

خوب میتونی از راه قانون ب شوهرت ثابت کنی ‌.‌ بالخره اینکه عکس از گوشی کی ارسال شده ؟ کی کجا ؟ کافیه ...

ثابت کردم ک من نفرستادم ولی شوهرم میگه من ماموریت بودم چرا نگفتیو رفتی چرا عکس دادی ک عکست بیفته دست ی پسره دیگه

بخدا آبجی الان ک هیچ بدرک نزدیک دو ساله نفس کشیدن برام شده حسرت موهام سفید شده موهای بدنم....

از کحتی زندگیم بگم برات از کجاش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ مشخصه . گلم از خدا فقط بترس و تمام. بنده خدا ترس نداره. به خدا توکل کن. اعتماد بنفس داشته باش. ...

آره رحمت ب شیری ک خوردی خودم شیرش کردم جان خودم

اخه خیلی بلا اورد سرم بردم کلانتری دادگاه رفت یکی یکی اون پسرایی ک توی اسکرین شاتا بود پیدا کرد آبروم رو برد میرفت جلوی مسرا رو میگرفت میگفت تو دست زدی ب زنم و...

توی اسکرین شاتا آخه پیام س.ک.س چت بود 

ب امام حسین من روحمم خبر نداشت ک توی گروه بودمو اسکرین شات خودکار ذخیره میشه

آخ از قلب پر دردم آخ

ثابت کردم ک من نفرستادم ولی شوهرم میگه من ماموریت بودم چرا نگفتیو رفتی چرا عکس دادی ک عکست بیفته دست ...

بگو مگه خودت اشتباه نکردی؟ مگه خودت فرشته ای ؟ الان دو ساله منو با شکم پر اینقدر زجر میدی ، فکر نمیکنی برای بچه خودت بد باشه . اگر اینقدر ناراحت و بی اعتماد بودی خوب بچه دار نمیشدی . جالام من بچه زو تحویلت میدم و از زندگیت میرم . دیگه نمیتونم این همه بدرفتاری رو بخاطر یه اشتباه تحمل کنم . شما هم برو با آدم قابل اعتماد .  میدونی گاهی باید نوع برخوردت رو عوض کنی . همیشه کوتاه اومدن و ..... جواب نمیده . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

عزیزم یه مثلی هست که میگه چوبی که نرمه رو کرم میخوره یعنی زیادی نرم بودی زیادی از خودت گذشتی زیادی کوتاه اومدی خواهش میکنم محکم باش دیگه خواهش و التماس نکن برای ثابت کردن پاکیت قسم نخور حرص نخور خدا خدا خودش میدونه چکار کنه نترس شبها دو رکعت نماز نذر حضرت رهرا کن انشالله کسی که اذیتت کرده چوبشو میخوره 

کاش آبجی اندازه یک ارزن از شعور شمارو شوهره من داشت کاش

لطف داری عزیزم . بالخره یه راهی پیدا میکنی ولی مطمئنا باید روشت رو عوض کنی . همیشه مظلوم نباش . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد