2777
2789
عنوان

میشه بخاطر خدا بیاید حالم بده خواهش میکنم ازتون خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 38 پست
شوهرم هرچی ک حقوق میگیره توی کارت خودشه هزارتومنی ب من نمیدهمنم خانه دارم از کجا بیارم آبجی

پناه برخدا. شوهرت چندسالشه؟ مگه بچه خودش نیست!؟ بزرگتری چیزی نداره باهاش صحبت کنه؟

خداوندا تویی حامی وحاضر
پناه برخدا. شوهرت چندسالشه؟ مگه بچه خودش نیست!؟ بزرگتری چیزی نداره باهاش صحبت کنه؟

بزرگترای از خودش بد دل ترن از خودش

اوناهم بهشان بگی میگن چرا عکستو فرستادی برای دوستت

هرچی بخام می‌خره با پول مشکلی ندارم آبجی ولی کاش این مشکلم حل بشه خستم خیلی خستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزرگترای از خودش بد دل ترن از خودشاوناهم بهشان بگی میگن چرا عکستو فرستادی برای دوستتهرچی بخام می‌خره ...

خدا کمکت کنه.‌چند روز دبگه زایمان میکنی؟بچه ات پسره یادختر؟

خداوندا تویی حامی وحاضر
انشاالله قدمش برات خیر باشه و به زندگی باشوهرت رونق ببخشه

خیلی ممنون آبجی من شاید تقصیر خودم بود انقدر خودمو ترساندم انقدر ب خودم استرس دادم انقدر رفتم دنبال این ترفند انقدر تو وقتی بی وقت کریه کردم جلو شوهرم قسمش میدادم ک باور کن شاید اون باعث شد که این موضوع بدترو بدتر تر بشه

آخه خیلی شوهرم عذابم داد خیلی اذیتم کرد در حده مرگ

حالم بده بخدا داغونم

طرفام حلو سینگ انقدر میمونه ک خشک بشه 

خیلی ممنون آبجی من شاید تقصیر خودم بود انقدر خودمو ترساندم انقدر ب خودم استرس دادم انقدر رفتم دنبال ...

افسردگی گرفتی عزیزم.باید خودت رو جمع وجورکنی قراره مادربشی . انشاالله همه چی درست میشه. زیاد به خودت سخت نگیر. شوهرتم باورنکرد به دذک. حالا اگه خودش شما ازشم خیانت میدیدی چنان ماست مالی میکرد . توهم زیاد به شوهرت رونده

خداوندا تویی حامی وحاضر

خوب میتونی از راه قانون ب شوهرت ثابت کنی ‌.‌ بالخره اینکه عکس از گوشی کی ارسال شده ؟ کی کجا ؟ کافیه قانونی ثابت بشه . من دیدم چند نفرو ک نامه ار دادگاه میگیرن و اینجور چیزا رو براحتی ثابت میکنن. 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
مرض اون بدرک دیگه هیچی برام مهم نیست آبجی حال خودم بدهمیگه چرا رفتی خانه دوستت چرا عکستو فرستادی چرا ...

عزیزم اشتباهت اینه زیادی توضیح میدی و عجز و لابه میکنی. حالا یه اشتباهی کردی. خونه پسر که نرفتی. خونه دوستت بوده. یه بار توضیح بسه دیگه

باید میرفتی درخونه دوستت و ابروریزی میکردی و خودتو ترسو و باخته نشون نمیدادی پیش شوهرت بایدازخودت با قاطعیت دفاع میکردی...بگودوستم بوده فرستادم چ میدونستم نارومیزنه.توانقد التماس کردی ک اون باورش شده...دوستتونابودمیکردی..

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
مرض اون بدرک دیگه هیچی برام مهم نیست آبجی حال خودم بدهمیگه چرا رفتی خانه دوستت چرا عکستو فرستادی چرا ...

من خودمو جای شما گذاشتم ببینم در چنین شرایطی چی می گفتم دیدم می گفتم حالا خونه دوستم رفتم بی اطلاع تو اشتباه کردم اینجای کارم اشتباه بوده عکس هم براش فرستادم اشتباه کردم اما اولین و‌اخرین بار بوده این اشتباه،  حالا میخوای چی کار کنی؟ 

نه بی عفتی رخ داده نه خلاف شرع که این ثدر آزارم میدی

هر کاری دوست داری بکن خسته شدم از بس توضیح دادم و تاثیر نداشت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
باید میرفتی درخونه دوستت و ابروریزی میکردی و خودتو ترسو و باخته نشون نمیدادی پیش شوهرت بایدازخودت با ...

برای نابودی ک نابودش کردم ب خاک سیاه نشاندمش

شوهرمن فهمید ولی میگه تو چرا ب من نگفتیو رفتی خانه دوستت

شوهرم خیلی بد دله خیلی حتی اجازه نمیده داداشش بیاد خونمون تنها باشم

اخ خدا چیبگم داعونم بخدا آبجی

تقصیر شوهرم نیست تقصیر خودمه

انقدر دیگه رفتپ تو فکرو خودمو باختمو خودمو ترسو نشان دادم که....

وشهرم یکبار برگشت گفت با اسلحه ای ک دارم میکشتمت اگه باور نمیکردم یا یبار گفت کم پیگیرش باش من بدتر شک میکنم ولی من لاشی منه اشغال ادم نمیشم تاثیر اون دعواها مونده روم آبجی

بخداقسم حالم بده شاید مسخره کنی بگی دیوانس ولی داغونم ب چشم خیسم قسم ب جان بچم ک ده روز مانده بیاد دنیا دارم با گریه با تو الان حرف میزنم

من خودمو جای شما گذاشتم ببینم در چنین شرایطی چی می گفتم دیدم می گفتم حالا خونه دوستم رفتم بی اطلاع ت ...

واگدارش بخدا

واگذارش ب شبو روزو شبی ک دارم با زیارت عاشورا خوابم میبره

شوهرم انسان نیست خدا نابودش کنه چندبار توی بارداری کتکم زده شدید

عزیزم اشتباهت اینه زیادی توضیح میدی و عجز و لابه میکنی. حالا یه اشتباهی کردی. خونه پسر که نرفتی. خون ...

مقصر اول خودمم آبجی مادرم همیشه بهم میگه خودتو تابود کردی با ترسی ک داری

چون خیلی پاکم چون خیلی از شوهرم میترسم اینجور خودم خودمو داغون کردم نزدیک دو ساله