2777
2789
عنوان

بچه ها قضیه این گلوریا هاردی چیه همه جا پر شده

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 21 پست
گلوریا اکبری نه هاردی اطلاعات کاملا اشتباه داده پدرش ایرانی و سابقه دار بوده تو مصاحبه هاش فهمیدن در ...

ن اون مصاحبه اش با رامبد جوان باید هرچی میپرسید برعکس جواب میداد ولی درکل اسمش گلی اکبریه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

نه تو یکی از برنامه ها گفتن باید برعکس جواب بدی، این بنده خدام برعکس گفته ایرانی یا فرانسوی بودن پدر ...

توییت سال ۲۰۱۰ رو پیدا کردن ب اسم گلوریا اکبری 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن اون مصاحبه اش با رامبد جوان باید هرچی میپرسید برعکس جواب میداد ولی درکل اسمش گلی اکبریه

پس چرا میگه فامیلیم هاردیه ؟ 😂

شاید یه شایعه انداخته خودش رو معروف کنه چون کلا بی استعداده یه فیلم از خیر سری پدرشوهره بازی کرد کلا مصنوعی بود بازیش تو جوکر هم که هیچ نقش هویج یه چندتا جمله خارجی بلغور می کرد همین

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

پس چرا میگه فامیلیم هاردیه ؟ 😂شاید یه شایعه انداخته خودش رو معروف کنه چون کلا بی استعداده یه فیلم ا ...

چون فامیل مادریشو برداشته پدرش سابقه داره 

خواسته کسی نشناسش

چون فامیل مادریشو برداشته پدرش سابقه داره خواسته کسی نشناسش

پدره خلافکاره؟ 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

پدره خلافکاره؟

ن انرژی درمانی میکردو اینجور چرت و پرتا چندتا کلیپ و فایل صوتی در این خصوص داشت ک همین باعث شد پلیس برع سراغش

من اون تیکه رو دیدم به عنوان لو دادن خودش با یه مصاحبه دیگه ولی اکانت دیگه داره به اسم گلوریا اکبری هست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»