2777
2789

میگن درباره هویتش دروغ گفته فرانسوی نیست 

من زیاد خبر ندارم درسته این چیزها ؟ 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم اتفاقا شنیدم 

ولی بنظرم در حد شایعه هست چون قیافه اش

هم به اورپایی ها میخوره

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

نه تو یکی از برنامه ها گفتن باید برعکس جواب بدی، این بنده خدام برعکس گفته ایرانی یا فرانسوی بودن پدر مادرش رو. الان همون تیکه برعکسی رو با تیکه واقعی که تو برنامه دیگه گفته گذاشتن کنار هم میگن طرف دروغ میگه. حاشیه الکی درست کردن براش

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

گلوریا اکبری نه هاردی اطلاعات کاملا اشتباه داده پدرش ایرانی و سابقه دار بوده تو مصاحبه هاش فهمیدن دروغ رو با گفتن پدر فرانسوی مادر ایرانی و برعکس

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

میگن پدرش ایرانیه و ی شعبده باز و درمانگر انرژی درمانی و این حرفای

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍