2777
2789
عنوان

ازدواج در سن شانزده سال و نیم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 54 پست

قطعا نه ، چون تو این سن خودت هم نمیدونی کی هستی ، حسابی هورنی و هیجانی هستی و هیچ جوره جانیفتادی و بی تجربه ای ،

ای خدااا جوجو ، فکر کردی ۳۰ تومن درآمد زیادیه😂🥰

💍🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ی ۱۶ ساله اصلا چرا باید فکر ازدواج باشه، حالا گیریم خودش عقل نداره، پدر و مادرش چطور اجازه دادن همچین چیزی مطرح بشه !!

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
یعنی پشیمون میش؟

از ۱۰۰درصد ۱۰۱درصد 

نمیخام پشیمونت کنم ولی هر کاری زمان خودشو داره 

مثلا یک معلم هیچ وقت درس هفتم رو قبل درس ۶نمیدع.

توام ب نظرم کلییییی موقعیت خوب سر راهت قرار میگیره فعلا جونیتو بکن 

...هر چن ب نظر خودتم بستگی دارع 

رفیق منم ۱۴سالکی کرد کلی عاشق هم بودن و لذت میبردن از زندگی الان ک ۱۷سالشع میگه کاش این کارو نمی‌کردم هیچ وقت با اینکه شوهرش کللییی پول داره و بهش نمیگه بالا چشت ابرو 

اما خو جونیشو از دست داد

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

حالا کاری با سن خودت ندارم ولی ایا این همه فاصله سنی اصلا جای فکر کردن داره واقعا دو برابر تو سنشه واقعا خودت چی فکر می کنی فقط یه شوهری باشه خودت بشی ۲۵ اون نزدیک ۴۰سالشه تو اول جونیت

چرا جونیشو از دست داد مگه چی شد؟

هیچ وقت نتونست کارایی ک ما انجام میدیم بده از کارو زندگی افتاد 

درسشو نتونست ادامه بدن .با اینکه بچه بود همه ازش انتظار خانوم بودن داشتن 

یه سال اول حالش خوب بود کلی خوشحال بود ولی از اون ب بعد ک همه چی عادی شد خیلی پشیمون شد ...میکف‌کاش عجله نمی‌کردم الان میخاد درسشو ادامه بده شاید بتونه ب آرزوهاش برسه

زمانی میخاس ازدواج کنه بهش گفتم عزیزم هر کاری زمانه خودشو میخاد 

ولی انقد پولو کادو چششو کور کرده بود توجه نکرد 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

اها‌‌‌...چند ساله بچه دار شدی و الان راضی هستی؟

نه بچه دار نشدم فدات شنبه قرارع تخمک کشی کنم یه روندی در ای وی اف هست که بارداری رو برای زوج های نابارور داره من بخاطر مشکل شوهرم پانکچر میخام بشم فدات