2777
2789
عنوان

لعنت تو دوست داشتن و عشق و اینچیا

65 بازدید | 14 پست

اول بگم که پسرم

اعصابم خورده ، کنکوریم باید درس بخونم 

‌‌

از یه دختر خانومی خوشم اومده ، هدفم اینه بخونم بعد که قبول شدم برم خواستگاریش تهش یا مثبته جوابش یا منفی

ولی میترسم تا یکسال دیگه که می‌خوام برم خواستگاری چیزی بره براش نامزد کنه

اعصابم خورد میشه سر اینچیا مسخره و نمیتونم درس بخونم تمرکز ندارم

دیگه دارم از زندگی میبرم.....

عشق مام گفته بعده درسش میاد 

ولی می‌دونم ک پسرا همش وعده وعید الکی هستین

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس خودت معطلش نکن عزیزم

دوسش دارم🥲هر چن من هنوز سنم ب ازدواج نمیخوره و اصلا هم قصدشو ندارم میخام درس بخونم ولی خیلی خوشحال میشدم اگ حرفاش راست میبود

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بعد درسش کجا میاد؟باو من حوصله ندارم حرف اینجوری نزن لطفا

خاستگاری

چرا زورت داره خو همش دروغ میگین دیگه😂

شونزده سالته که تو یکی واقعا بشین درستو بخون😂😂

جنابعالی سال بعد کنکور دارین بنده هم سال بعد کنکور دارم دقیقا فرقمون چیه؟؟

هر چن ک کلی فرق داریم بنده انسان هستم برخلاف شما😂😉

بعدش درسمم میخونم چون کاره مفیدیه از چشم چرونی ک بهتره👍

جنابعالی سال بعد کنکور دارین بنده هم سال بعد کنکور دارم دقیقا فرقمون چیه؟؟هر چن ک کلی فرق داریم بنده ...

من پشت کنکوریم

بنده انسان هستم برخلاف شما چیه؟؟ درست صحبت کن با این بیانت دنبال ازدواجم هستی...

من نوزده سالمه نه ۱۶

یه شوخی بات کردم جنبه داشته باش دختر خوب

تهمتم نزن ، من اگه چشم چرون بودم اینجا نبودم بخوام با تو چت کنم 

جدا از درست رو دینتم کار کن دروغ و تهمت نگی و نزنی

رو بیانتم کار کن فردا شوهر کردی یچی شوخی بهت نگه جدی بگیری جنگ درست کنی....

من پشت کنکوریمبنده انسان هستم برخلاف شما چیه؟؟ درست صحبت کن با این بیانت دنبال ازدواجم هستی...من نوز ...

خیلی دوس دارم جوابتو بدم حسش نیست متاسفانه 😂✋

حرفام جواب نداشت تامل داشت

ن والا جواب داشت حالم خو نیست تایپ کنم😂🥲💔😂