2777
2789
عنوان

چرا بعضیا در برابر عمل های زیبایی گارد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
یعنی میگین کسی که عمل زیبایی میکنه عزت نفس نداره؟؟؟کاملا با حرفتون مخالفم،زیبایی مهمهما ادما زیبایی ...

نه نمیگم کسی که به خودش میرسه عزت نفس نداره دقت کنین شما داری شخصی رو میگین من دارم دفاع میکنم شما فقط حق دارین راجب زیبایی خودتون نظر بدین نه دیگران

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوووههه اونا که تازه به دوران رسیدن،هرچیزی تعادلش خوبه

دقیقا خیلی رو مخن

موافقم باهات ،حالا به تو گفتن عوارض داره به من گفتن عمل کن چرا عمل نمیکنی من وضعیتم اون لحظه 😐من که بینیم خدا دادی طبیعی عمله مشکل تنفس هم ندارم چرا عمل کنم وقتی خودم راضیم به این وضعیت 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

دقیقا خیلی رو مخنموافقم باهات ،حالا به تو گفتن عوارض داره به من گفتن عمل کن چرا عمل نمیکنی من وضعیتم ...

اره واقعا هرکسی خودش صلاح خودشو بهتر میدونه و کاری که فکر میکنه درست رو انجام میده