2777
2789
ضد زن نیست واقعیتهخانم سی و یک ساله که تحصیلات و کار و موقعیت خوبی ندارد با خانمی همین سن پزشک یا تح ...

شاید یکی درس نتونسته بخونه یا موقعیت دانشگاه رفتن نداشته یا نمیتونسته کار کنه ازدواجم که تو جامعه ما دست زن نیست پس بنظرم این حرفا معنی نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی قبول دارم من سی سالگیم اونقد خوشگل بووودم ک نگو

خب الان هم فقط یه سال بزرگتر شدی .. همین 

هنوزم مطمئنا همون قدر خوشگلی ❤️

در واقع هر چند سالی هم که از 30 سالگیت بگذره بازم خوشگلی.. چون قبلا هم گفتم ..خانم ها تا 30 سالگی بیشتر سنشون نمیره بالا ... دیگه بعد از 30 سالگی این مدلین : 3۰ سال و ۱۲ ماه ... ۳۰ سال و ۲۴ ماه ...😂

نگران نباش گلی... ما خانما همیشه خوشگلیم

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

31 ساله جوونه هنوزولی مردم میگن دختر بعد 30 سالگی خواستگاراش کم میشه

تغییرات تعداد خواستگار رو مگه باید معیار پیری قرار داد

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
شاید یکی درس نتونسته بخونه یا موقعیت دانشگاه رفتن نداشته یا نمیتونسته کار کنه ازدواجم که تو جامعه ما ...

مگه میشه 

پس عمرش چیکار کرده ؟

حالا قصد ازدواج نداشته باشه اشکال نداره،ولی زنی که قصد ازدواج داره و تو اجتماع نیست و پیشرفت نمیکنه هرچی سنش بره بالا موقعیت های کمتری داره

امیدارم افکارت تو زندگیت تاثیر بد نزاره نگی براهمه هرچی دیره

نه من خودم از وقتی یادمه درس خوندم و کار کردم 

ولی الان که میبینم با اینکه سخت بوده خیلی از بارهای روانی زندگیم را کم کرده

وجود دارن آدمایی که محدود هستن توسط خانواده هاشون و اجازه هیچ کاری ندارن

اینا فرق دارند و زود همسر توسط خانواده انتخاب میشه و راه برگشتم ندارند

حرفم کسی هست که آزاده و کاری نمیکنه

تغییرات تعداد خواستگار رو مگه باید معیار پیری قرار داد

نه معیار پیری نیست

مردم میگن چون دختر بعد 30 سالگی خواستگاراش کمتر میشه قبل 30 سالگی ازدواج کنه 

البته الان که خیلی از دخترا بالای 30 سال مجردن چون تورم زیاده

کاربری دست دو نفره

خب الان هم فقط یه سال بزرگتر شدی .. همین هنوزم مطمئنا همون قدر خوشگلی ❤️در واقع هر چند سالی هم که از ...

اره الان ۳۵ ام بازم خوشگلم تعریف نباشه

البته همه خانوما خوشگلن و نازن

فقط اینکه فک نکنن فلا سن رسیدن دیگه چروکیده ان

منو الان میبینن ۲۵ ۲۶ میگن هستم