2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کرم دور چشم ویتامین سی گارنیر اصلشو بخر بزنسر دو هفته از بین میبرهترکیه ایشم بخری اوکیه اونم اصله فق ...

ارثی بود اون سرم که کلا ۳۰ میل برا پوسته رو میشه دور چشم زد اینجوری به سرفه تره تا دورچشمش

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
ممنون از توضيحات و راهنماييتون🌺

یه مغازه به اسم خاتون زنجان سرچ کن شمارش پیدا کن زنگ زدی بپرس ادرسشون کجاس سعدی وسط چهاراه سعدی ایناس  اگه متمئن شدی اونجاس ازش سقارش بده دوستم از اونجا خرید اصل بود 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
ارثی بود اون سرم که کلا ۳۰ میل برا پوسته رو میشه دور چشم زد اینجوری به سرفه تره تا دورچشمش

نه عزیزم محصولی که برا پوسته رو نباید به دور چشم زد چون دورچشم پوست نازک تری داره و حساسه اتفاقا برعکس باعث میلیا و تیرگی بیشتر میشه

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

ممکن سایت بهم بدی؟

ندارنا این دور چشمو الان
ولی چشم
یکیش مژده شاپه که الان محصولاشو استفاده میکنم اصلن تاثیر گذاریشون عالی بوده
یکیش یاسر کالاست
یکیش زیبارو هست که دوتاس اونی که من میگم تک میفروشه اونیکی عمده نوشته روش
کلبه نیک هم هست که قیمتاش از همه جا پایین تره بعضی وختا تخفیفم میزنه رسما نصفه جاهای دیگه میشه
اما ازش خرید نکردم هنوز تو اینیستا ولی خیلیا کامنت میزاشتن که اصل بوده و حضوری ام رفتن حتی اما خودم خرید نکردم هنوز
یکیشم مهرشاپه
از اینا همه خرید کردم غیره کلبه نیک

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)