2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 34 پست
اصلا به روی خودت نیار..وقتی گفتن کو ابروهات..یجوررفتارکن انگارخبرنداری..براشون فیلم بازی کن..بندازگر ...

میخوام گریه زاری راه بندازم بگم یه دفعه ای شد میخواستم یکم حجمشو کم کنم خیلی بد شد زدم همه رو برداشتم بعد بگم پشیمونم و فلان بلکه یکم دلشون بسوزه😂🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا پدر مادرا تا چند سالگی اجازه نمیدن؟ اونا میگن وقتی ازدواج کردی باید برداری حتی ۴۰ سالتم باشه ...

تو فامیل ما دختر عمه ۱۵ سالم برداشته دختر عموهام برداشتن یادمه کلاس یازدهم بودن برداشتن دختر داییم ۲۱ سالشه پارسال برداشت یدونه من مونده بودم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
تو فامیل ما دختر عمه ۱۵ سالم برداشته دختر عموهام برداشتن یادمه کلاس یازدهم بودن برداشتن دختر داییم ۲ ...

فکر کن با این وضع من بدبخت باید برم دانشگاه😐

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

فکر کن با این وضع من بدبخت باید برم دانشگاه😐

منم پشت کنکوریم منم ایشالا سال بعد میرم دانشگاه واقعا دیگ خیلی زشت میشد اینجوری میرفتم همه همکلاسیم همون بعد دیپلم تمیز کردن ابروهاشونو نمیدونم دیگ خانواده کی میخوان بفهمن که این چیز بدی نیس🥲انقدرم مارو عذاب ندن

منم پشت کنکوریم منم ایشالا سال بعد میرم دانشگاه واقعا دیگ خیلی زشت میشد اینجوری میرفتم همه همکلاسیم ...

اعتماد به نفسم داغون شده بعد بهم میگن چرا نمیای خونه فامیل چرا نمیای بیرون😐

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

معمولا پدر مادرا تا چند سالگی اجازه نمیدن؟ اونا میگن وقتی ازدواج کردی باید برداری حتی ۴۰ سالتم باشه ...

والا تو خانواده ما گیرشون نهایت تا همون ۱۸ هست

بقیه رو نمیدونم

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦

برو آرایشگاه دخترونه تمیز کن

مرگ ی بار شیونم ی بار

نهایتش دوتا چشم غره و ی هفته قهره دیگه

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦

تو هم بردار فوقش دوتا چک میخوریم 

تو هم بردار فوقش دوتا چک میخوریم

اسی هنوز زنده ای؟😂

اسی هنوز زنده ای؟😂

سلاممم😂آره زنده ام ولی عذاب وجدان گرفتم که بد شدم مامانم میگه ریدی😂😑

سلاممم😂آره زنده ام ولی عذاب وجدان گرفتم که بد شدم مامانم میگه ریدی😂😑

سامممم چه ریلکس من بردارم بی خانمان میشم یه جوری گفتی نمیذارن😂😂😂

سامممم چه ریلکس من بردارم بی خانمان میشم یه جوری گفتی نمیذارن😂😂😂

ل*

کیبورد ننوشت😐